Znani zmagovalci prve tekme otroškega državnega pokala

Powered by Elan Snowboards

Otroški državni pokal deskanja na snegu se je odvil v snežnem parku na Rogli. To je bila prva postaja turneje Otroškega državnega pokala.

V disciplini Slopestyle so se pomerili mladi deskarji v kategorijah mlajši in starejši fantje ter kategoriji deklic. Tekmovalni poligon je bil sestavljen iz treh osnovnih objektov, in sicer 2x skakalnic ter box-a, na  koncu pa je za tiste z malce več deskarskega znanja bil na voljo še downrail. Na tekmovanju se je pomerilo slabih 30 deskarjev, na tekmovanju pa smo videli več trikov, vse do rotacije za 540 °. 
V kategoriji starejših G-jev, kot jo je poimenoval uradni speaker serije Klemen Bučan, je zmagal Tit ŠTANTE,  v mlajši moški kategoriji Bono KRALJ KOS in pri puncah Tjaša GAŠPERLIN.  
 
Otroška serija se seli na Mariborsko Pohorje, kjer bo 12.03.2011 potekal funcross.

Otroški državni pokal deskanja na snegu se je odvil v snežnem parku na Rogli. To je bila prva postaja turneje Otroškega državnega pokala. V disciplini Slopestyle so se pomerili mladi deskarji v kategorijah mlajši in starejši fantje ter kategoriji deklic. Tekmovalni poligon je bil sestavljen iz treh osnovnih objektov, in sicer 2x skakalnic ter box-a, na koncu pa je za tiste z malce več deskarskega znanja bil na voljo še downrail. Na tekmovanju se je pomerilo slabih 30 deskarjev, na tekmovanju pa smo videli več trikov, vse do rotacije za 540 °. V kategoriji starejših G-jev, kot jo je poimenoval uradni speaker serije Klemen Bučan, je zmagal Tit ŠTANTE, v mlajši moški kategoriji Bono KRALJ KOS in pri puncah Tjaša GAŠPERLIN.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply