Zmaga ponovno v Francijo, do točk trije Slovenci

V Avstrijskem Raurisu je bila na sporedu še zadnja preizkušnja na tem prizorišču. Tekmo v sprintu je ponovno dobil Francoz Phill Lau pred Norvežanom Eirikom Rykhusom, tretji je bil Francoz Antoine Bouiver.

Do novih točk za svetovni pokal so tokrat prišli trije slovenski tekmovalci. Najvišje je bil tudi tokrat Luka Pintar, ki je tekmo končal na solidnem 17. mestu."Še en povprečen rezultat. Enostavno trenutno v sprintu nisem tako konkurenčen, da bi se lahko prebil med prvo deseterico. Čeprav sem na nekaterih delih proge zelo konkurenčen najboljšim pa na tekaškem delu veliko izgubljam," ki je  hkrati dodal, da bo premor v svetovnem pokalu izkoristil za tekaški trening na katerem ima še veliko rezerv.

Matija Liška je danes nastopil zelo spodbudno, saj je tekmo končal na 24. mestu: "Z nastopom sem zadovoljen kajti po dolgem času sta mi uspeli dve dobri vožnji. Hkrati pa vidim, da imam na nekaterih delih proge še precej rezerve". Do novih točk za svetovni pokal je prišel mladi Sašo Aleš z 29.mestom. Žan Ribnikar 31., Jan Lavtar 34. in Tine Kolenc pa 35., pa so bili prepočasni za nove točke.

V Avstrijskem Raurisu je bila na sporedu še zadnja preizkušnja na tem prizorišču. Tekmo v sprintu je ponovno dobil Francoz Phill Lau pred Norvežanom Eirikom Rykhusom, tretji je bil Francoz Antoine Bouiver. Do novih točk za svetovni pokal so tokrat prišli trije slovenski tekmovalci. Najvišje je bil tudi tokrat Luka Pintar, ki je tekmo končal na solidnem 17. mestu. Matija Liška je danes nastopil zelo spodbudno, saj je tekmo končal na 24. mestu. Do novih točk za svetovni pokal je prišel mladi Sašo Aleš z 29.mestom. Žan Ribnikar 31., Jan Lavtar 34. in Tine Kolenc pa 35., pa so bili prepočasni za nove točke.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply