Zimtstern presents: Junior Open Davos 2011

Štante in Ravnjak na stopničkah.

V švicarskem Davosu sta se na tekmah Junior Open, ki so potekale 22. in 23. januarja, na snežnem žlebu odlično odrezala Tit Štante in Tim Kevin Ravnjak. Tit je v kategoriji U 13 osvojil prvo mesto, medtem ko je bil Tim Kevin v kategoriji U 16 drugi.

Mlade nadobudne zvezde snowboardanja so se ponovno zbrale na Junior Open in Davos. V kategoriji U16 so najboljši trije iz decemberskega Junior Open v Laaxu tudi tukaj bili na podiju: Švicar David Hablützel ter naš Tim-Kevin Ravnjak. V finalnih nastopih so pokazali še večje skoke, težje trike in bolj tekoče odfurali svoj run.  Dave je zmagal z frontside air indy, backside 900 mute, frontside 720 indy, cab 720 mute, crippler, backside alley oop, air to fakie. Za njim sta na podiju stala Tim-Kevin in Lucien Koch.

Med mlajšimi v kategoriji U13, je zmagal naš Tit Štante. V drugih kategorijah smo videli naslednje zmagovalce: Joel Staub (U20 Men), Silvana Clavuot (U20 Women), Verena Rohrer (U16 Women) ter Ariana Bellwald (U13 Women). Junior Open tekmovanja so del svetovne TTR turneje kot tudi del Audi Swiss snowboard serije tekmovanj.

V švicarskem Davosu sta se na tekmah Junior Open, ki so potekale 22. in 23. januarja, na snežnem žlebu odlično odrezala Tit Štante in Tim Kevin Ravnjak. Tit je v kategoriji U 13 osvojil prvo mesto, medtem ko je bil Tim Kevin v kategoriji U 16 drugi. Mlade nadobudne zvezde snowboardanja so se ponovno zbrale na Junior Open in Davos. V kategoriji U16 so najboljši trije iz decemberskega Junior Open v Laaxu tudi tukaj bili na podiju: Švicar David Hablützel ter naš Tim-Kevin Ravnjak. V finalnih nastopih so pokazali še večje skoke, težje trike in bolj tekoče odfurali svoj run. Dave je zmagal z frontside air indy, backside 900 mute, frontside 720 indy, cab 720 mute, crippler, backside alley oop, air to fakie. Za njim sta na podiju stala Tim-Kevin in Lucien Koch.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply