Zadnja tekma deskarjev pred svetovnim prvenstvom

Svetovni pokali v zimskih športih so v polnem teku. Tudi deskarji alpskih disciplin nadaljujejo s tekmami v nedeljo 09.01.2011 v avstrijskem smučarskem središču Bad Gastein, kjer se bo odvila nočna tekma v paralelnem slalomu.

To je zadnja tekma pred letošnjim svetovnim prvenstvom, ki bo potekalo v španski La Molini med 14. in 23. januarjem. Od slovenskih tekmovalcev se bodo tekme udeležili:

Moški

Flander Rok
Marguč Rok
Košir Žan
Demšar Jernej
Šušteršič Izidor
Hafner Jure

Ženske

Kotnik Gloria

Tekma v Bad Gasteinu je najbližje prizorišče letošnje serije svetovnega pokala Sloveniji in zato pričakujemo, kakor vsako leto, precej navijačev iz Slovenije.

Dan po tekmi za svetovni pokal bo 10. januarja na istem prizorišču tudi tekma evropskega pokala, katere se bodo udeležili mladi in perspektivni slovenski tekmovalci, katere v nadaljevanju sezone čaka višek sezone – mladinsko svetovno prvenstvo.

Svetovni pokali v zimskih športih so v polnem teku. Tudi deskarji alpskih disciplin nadaljujejo s tekmami v nedeljo 09.01.2011 v avstrijskem smučarskem središču Bad Gastein, kjer se bo odvila nočna tekma v paralelnem slalomu. To je zadnja tekma pred letošnjim svetovnim prvenstvom, ki bo potekalo v španski La Molini med 14. in 23. januarjem. Od slovenskih tekmovalcev se bodo tekme udeležili: Flander Rok, Marguč Rok, Košir Žan, Demšar Jernej, Šušteršič Izidor, Hafner Jure ter Kotnik Gloria. Tekma v Bad Gasteinu je najbližje prizorišče letošnje serije svetovnega pokala Sloveniji in zato pričakujemo, kakor vsako leto, precej navijačev iz Slovenije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply