Začetek Play@Exit natečaja.

Kot vsako leto, festival Exit tudi letos odpira vrata vsem samostojnim izvajalcem, bendom in DJ-em. Natečaj je za vse odlična priložnost, da se predstavijo tisočim obiskovalcem festivala.

Natečaj se je začel danes, vsi kandidati pa se morajo registrirati na Exitmusic.tv.  Za skupine, ki že imajo profil na omenjeni strani, je dovolj, če se logirajo in na drugi strani kliknejo Play at Exit 2011.

Prijave na natečaj je potrebno oddati najkasneje do 5. maja, rezultati pa bodo objavljeni 20. maja. Izbrani glasbeniki se bodo predstavili tudi na Exit Music Live kompilaciji.

Lani se je na natečaj Play @ Exit prijavilo več kot 570 izvajalcev, izbrani pa so nastopali na številnih odrih festivala Exit (Exit Music Live, Fusion, Explosive…)

Exit 2011 bo potekal od 7. do 10. julija na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, nastop pa so doslej že potrdili: Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Gramophonedzie, Tiga, James Zabiela in številni drugi.

Kot vsako leto, festival Exit tudi letos odpira vrata vsem samostojnim izvajalcem, bendom in DJ-em. Natečaj je za vse odlična priložnost, da se predstavijo tisočim obiskovalcem festivala. Natečaj se je začel danes, vsi kandidati pa se morajo registrirati na Exitmusic.tv. Za skupine, ki že imajo profil na omenjeni strani, je dovolj, če se logirajo in na drugi strani kliknejo Play at Exit 2011. Prijave na natečaj je potrebno oddati najkasneje do 5. maja, rezultati pa bodo objavljeni 20. maja. Izbrani glasbeniki se bodo predstavili tudi na Exit Music Live kompilaciji. Lani se je na natečaj Play @ Exit prijavilo več kot 570 izvajalcev, izbrani pa so nastopali na številnih odrih festivala Exit (Exit Music Live, Fusion, Explosive…)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply