Yoga Rave Party prihaja v Maribor.

Fundacija Art of Living Slovenija organizira v petek, 19. novembra 2010, ob 20.30 uri, prvi YOGA RAVE PARTY v Mariboru. Dogodek se bo zgodil v legendarni Pekarni. S serijo tovrstnih zabav po celotni Sloveniji želijo organizatorji ustvariti nov način zabave za vse generacije, predvsem pa za mlade, da le-ti spoznajo, da se je možno kakovostno zabavati  brez alkohola in drog.

Gre za nadgradnjo zdrave zabave brez drog in ostalih škodljivih substanc, z "izkušnjo" znanj o telesu, dihu, upravljanju s stresom in zdravem načinu sprostitve. Kombinacija joge in vodene meditacije, v povezavi z živo in elektronsko glasbo, vodi udeležence od popolne sprostitve do aktivne zabave. Na mariborski zabavi bo kot DJ nastopil Dalaj Eegol (AliEn), videli pa bomo tudi nastop glasbene skupine FRODO AND THE SUZUKIES (Sto prašičkov), Zoran Kamenički na kitari ter Sergeja Groegl, Marko Bešter in Nives Pinna Ramanina na gongih.

Vizija projekta je uvesti pojem YOGA RAVE zabave s celim telesom, srcem in dihom v mesečne programe mestnih klubov, diskotek, centrov.  “V Sloveniji imamo s projektom YOGA RAVE velike ambicije. Poleg Ljubljane in Maribora načrtujemo še več takšnih dogodkov v drugih krajih. Naš cilj je, da YOGA RAVE partiji postanejo redni dogodki po vsej Sloveniji,” je povedala vodja projekta YOGA RAVE v Sloveniji Sabina Podjed. “Tako želimo predvsem mladim, pa tudi mladim po srcu, na nevsiljiv način predstaviti nekaj osnov sproščanja stresa, zdravega načina druženja in zabave. Sredstva, ki jih bomo zbrali s projektom, pa bomo namenili različnim humanitarnim dogodkom."

V 150 državah po svetu se ustvarja nov pojem YOGA RAVE zabav s celim telesom, srcem in dihom. Zabava prihaja iz Argentine, prostovoljci  organizacije Art of Living pa jo skupaj z glasbeniki, umetniki in različnimi organizacijami soustvarjajo po vsem svetu, od Južne in Severne Amerike prek Evrope in Rusije do Indije in Avstralije. Mednarododno Fundacijo Art of Living v Sloveniji zastopa Zavod za razvoj človeških vrednot.

Projekt Yoga Rave Party je humanitarne narave, saj se bodo zbirala sredstva za financiranje izobraževanj za prebuditev lastnih notranjih moči mladih in družbene civilne iniciative. Vstopnina je 3 evre.

Fundacija Art of Living Slovenija organizira v petek, 19. novembra 2010, ob 20.30 uri, prvi YOGA RAVE PARTY v Mariboru. Dogodek se bo zgodil v legendarni Pekarni. S serijo tovrstnih zabav po celotni Sloveniji želijo organizatorji ustvariti nov način zabave za vse generacije, predvsem pa za mlade, da le-ti spoznajo, da se je možno kakovostno zabavati brez alkohola in drog. Gre za nadgradnjo zdrave zabave brez drog in ostalih škodljivih substanc, z “izkušnjo” znanj o telesu, dihu, upravljanju s stresom in zdravem načinu sprostitve. Kombinacija joge in vodene meditacije, v povezavi z živo in elektronsko glasbo, vodi udeležence od popolne sprostitve do aktivne zabave.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply