XEQUTIFZ NOCOJ NA ORTO FESTU!

ob 21:00, Orto Bar, Ljubljana

Zasedba Xequtifz, ki je navdušila že s singlom Daleč stran, v katerem glavna vokalistka Američanka Hannah Mancini poje v slovenščini, se po izjemnem odzivu na koncert na letošnji zabavi po Viktorjih ponovno vrača na oder. Danes zvečer se bodo predstavili  na Orto Festu, kjer bodo v Orto klubu odigrali tako železni repertoar tujih disco uspešnic kot tudi predstavili nekaj avtorske glasbe. V pripravi je namreč novi single, ki ga bomo slišali prihodnji mesec.

Skupina, ki jo sestavlja ekipa odličnih glasbenikov, se ponaša kar s tremi prvovrstnimi ženskimi vokali. V repertoarju pa združujejo avtorske pesmi in priredbe velikih disco, soul in funk uspešnic od Diane Ross do Jamiroquaija. Zvesto publiko, ki jim sledi dobesedno iz koncerta na koncert, po letih preigravanja tujih hitov že imajo, in brez lažne skromnosti lahko trdimo, da se število ljubiteljev zasedbe Xequtifz povečuje iz meseca v mesec.

‘Zelo sem vesela, da se bomo prvič predstavili tudi na Ortofestu, ki je v Sloveniji postal že prava tradicija, zato ima za nas ta koncert poseben pomen, vemo pa tudi, da bo koncert tako za nas kot za publiko še ena res dobra zabava. Prepričana sem, da bodo obiskovalci zaplesali na naše ritme in se izgubili v odličnem discu v živo,’ je povedala glavna pevka Hannah Mancini.

Zasedba Xequtifz, ki je navdušila že s singlom Daleč stran, v katerem glavna vokalistka Američanka Hannah Mancini poje v slovenščini, se po izjemnem odzivu na koncert na letošnji zabavi po Viktorjih ponovno vrača na oder. Danes zvečer se bodo predstavili na Orto Festu, kjer bodo v Orto klubu odigrali tako železni repertoar tujih disco uspešnic kot tudi predstavili nekaj avtorske glasbe. Skupina, ki jo sestavlja ekipa odličnih glasbenikov, se ponaša kar s tremi prvovrstnimi ženskimi vokali. V repertoarju pa združujejo avtorske pesmi in priredbe velikih disco, soul in funk uspešnic od Diane Ross do Jamiroquaija.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply