X Games 16 so se začele

29.07-01.08.2010 Los Angeles, ZDA

Danes so se v Los Angelesu začele že 16. X Games. Že sedmič zapored se bodo dogajale na različnih prizoriščih v centru Los Angelesa.

“Sedem let je že odakar smo X Games prvič organizirali v Los Angeles Coliseum in ekipa organizacije ESPN je zelo srečna da se letos vrača z različnimi športi na tem prizorišču,” je rekel Jack Wienert, direktor X Games Event Managementa.  Lee Zeidman, podpredsednik STAPLES Centra je na tiskovni konferenci komentiral: “Presrečni smo da koprodukcijsko s ESPN ekipo ustvarjamo X Games v središču Los Angelesa. Priložnost da aktiviramo celoten L.A. LIVE v štiridnevnem X Games dogodku je nekaj kar smo vsi z nestrpnostjo čakali celo poletje. Prepričan sem da so X Games 16  nekaj kar obiskovalci ne bodo hoteli zamuditi.”

“Smo zelo srečni da se X Games vračajo v Coliseum,” nam je povedal Pat Lynch iz Los Angeles Memorial Coliseum & Sports Arena.  “Kot mesto kjer so se začele razvijati ideje o X Games in organizator velikih motokros tekmovanj, zelo cenimo vrnitev najbolših ekstremnih športnikov na svetu.”

Lokacije športnih disciplin na X Games 16:

STAPLES Center          
Moto X Speed & Style
Moto X Step Up
Moto X Best Whip
Moto X Best Trick

L.A. LIVE Event Deck 
  
BMX Park
BMX Street
SKB Park
SKB Park Legends
SKB Street (M & W)

Nokia Theatre  
             
BMX Vert
SKB Vert (M, W, & Amateurs)
SKB Vert Best Trick
 
LA Coliseum   
              
Moto X Freestyle
Super X (M, W, & Adaptive)
Rally Car Racing
BMX Big Air
SKB Big Air
SKB Big Air Rail Jam

Kot zanimivost naj omenimo da so X Games 15 bile najbolj gledan prenos v živo na ESPN. Tokrat so povečali prenos na skoraj deset ur, v primerjavi s sedmimi urami zadnjih dveh let.

Danes so se v Los Angelesu začele že 16. X Games. Že sedmič zapored se bodo dogajale na različnih prizoriščih v centru Los Angelesa. “Sedem let je že odakar smo X Games prvič organizirali v Los Angeles Coliseum in ekipa organizacije ESPN je zelo srečna da se letos vrača z različnimi športi na tem prizorišču,” je rekel Jack Wienert, direktor X Games Event Managementa. Lee Zeidman, podpredsednik STAPLES Centra je na tiskovni konferenci komentiral: “Presrečni smo da koprodukcijsko s ESPN ekipo ustvarjamo X Games v središču Los Angelesa. Priložnost da aktiviramo celoten L.A. LIVE v štiridnevnem X Games dogodku je nekaj kar smo vsi z nestrpnostjo čakali celo poletje. Prepričan sem da so X Games 16 nekaj kar obiskovalci ne bodo hoteli zamuditi.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply