X-Games 15

27.-30.1.2011, Aspen, ZDA

Pred vrati je 15. zimsko X-Games tekmovanje, ki se bo tako kot lani odvijalo v ameriškem Aspen-u v Coloradu. Vsa tekmovanja se bodo med 27. – 30. januarjem odvijala na Buttermilk Mointain-u.

15. zimska edicija X-Gamesov bo gostovala tekmovalce s celega sveta, ki se bodo potegovali za medalje in nagrade v treh glavnih športnih panogah: smučanje, snowboardanje in snowmobile. Tekmovanja bodo potekala podnevi in v zgodnjih večernih urah, vsa so prosta za publiko. Winter X Games 15 praznujejo svojo 10. zaporedno gostovanje v Aspenu, tekmovanje pa se bo tu odvijalo tudi leta 2012, kar bo pomenilo 11 zaporednih tekmovanj (2002 – 2012).

Smučanje

Big Air
Skier X
Mono Skier X
Slopestyle
SuperPipe

Snowboard

Best Method
Big Air
Real Snow
Slopestyle
Snowboarder X
Snowboarder X Adaptive
Street
SuperPipe
SuperPipe
        
Snowmobile

Best Trick
Freestyle
Speed & Style
SnoCross
SnoCross Adaptive

Pred vrati je 15. zimsko X-Games tekmovanje, ki se bo tako kot lani odvijalo v ameriškem Aspen-u v Coloradu. Vsa tekmovanja se bodo med 27. – 30. januarjem odvijala na Buttermilk Mointain-u. 15. zimska edicija X-Gamesov bo gostovala tekmovalce s celega sveta, ki se bodo potegovali za medalje in nagrade v treh glavnih športnih panogah: smučanje, snowboardanje in snowmobile. Tekmovanja bodo potekala podnevi in v zgodnjih večernih urah, vsa so prosta za publiko. Winter X Games 15 praznujejo svojo 10. zaporedno gostovanje v Aspenu, tekmovanje pa se bo tu odvijalo tudi leta 2012, kar bo pomenilo 11 zaporednih tekmovanj (2002 – 2012).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply