Weekend Media Festival že tretjič zapored odpira vrata

Rovinj, Hrvaška

Največji regionalni festival medije Weekend Media Festival se bo tudi letos odvijal v Rovinju, ki bo v času dogodka med 23. in 25. septembrom ponovno postal središče medijske in komunikacijske industrije v regiji. Organizatorji napovedujejo niz atraktivnih delavnic in predavanj. Predzadnji vikend v septembru bo vrata tretjič zapored odprl  Weekend Media Festival.

Povezal bo najbolj poznane osebnosti na področju medijev in celotno komunikacijsko industrijo v regiji ter gostil priznane  strokovnjake na področju komunikacij v regiji in svetu. Organizatorji tudi na letošnjem festivalu pričakujejo veliko število gostov iz Hrvaške, Srbije, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Makedonije in ostalih držav regije.

Letošnji Weekend Media Festival obeta kar nekaj komunikacijskih poslastic: z udeležnci festivala bodo svoje znanje delili Pete Radovich, ameriški športni producent in dobitnik 18 emmyjev, Jon Williams, chief digital officer Gray EMEA in član žirije Cannes Lions International Advertising Festival 2010, ter Andrew Keen, avtor knjige The Cult of the Amateur in eden najbolj vplivnih mislecev na področju medijev in tehnologije ter goreč kritik weba 2.0. Festival bo obiskal tudi Pierluigi Collina, eden najbolj znanih nogometnih sodnikov na svetu. Po mnenju mnogih je italijanski sodnik priljubljen predvsem zaradi svoje poštenosti, odločnosti in karizme. Na Weekend Media Festival v Rovinj prihaja kot predstavnik družbe Mastercard.

Šest predavanj in več kot deset okroglih miz bo ponujalo odgovore na vprašanja o tem,  ali je mogoče zadovoljiti vsako željo in vsakič izgraditi prepoznavno blagovno znamko, zakaj je jutranji radijski program oživel poslušanje radia, kako moda vpliva na medije in obratno ter zakaj je 21. stoletje era najstniških medijev. Če vas katera od tem zanima, je skoraj nujno, da se udeležite največjega festivala medijev v regiji.

Največji regionalni festival medije Weekend Media Festival se bo tudi letos odvijal v Rovinju, ki bo v času dogodka med 23. in 25. septembrom ponovno postal središče medijske in komunikacijske industrije v regiji. Organizatorji napovedujejo niz atraktivnih delavnic in predavanj. Predzadnji vikend v septembru bo vrata tretjič zapored odprl Weekend Media Festival. Povezal bo najbolj poznane osebnosti na področju medijev in celotno komunikacijsko industrijo v regiji ter gostil priznane strokovnjake na področju komunikacij v regiji in svetu. Organizatorji tudi na letošnjem festivalu pričakujejo veliko število gostov iz Hrvaške, Srbije, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Makedonije in ostalih držav regije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply