VIBE DEPARTMENT gostuje 26.dec. v Kranju

Ob 20.00, Klub U Bahn

Vabimo vas na brezplačno prednovoletno zabavo kulturnega umetniškega društva SUBART iz Kranja.

Tokrat bo naš, vaš večer obarvan v reggae, dub, drum and bass barvah. Zabava, kjer bomo ustvarili prijateljsko vzdušje in se razplesali v omenjenih ritmih ter začasno ustvarili družbo kjer bo vladala enakost, ljubezen, mir itd… Da bo pester glasbeni program smo izbrali kvalitetne, že dokaj uveljavljene domače in tuje d.j.je, prijatelje, ki že leta in leta ustvarjajo kvalitetne avtorske mixe in razsplesujejo občinstva v raznih klubih po Evropi.

Gosti so :

VRKI
Basist fenomenalne, trenutno ene izmed boljših dub zasedb v Evropi, RADIKAL DUB KOLEKTIV, ki se že nekaj časa ukvarja z mixanjem plošč. Eden izmed tistih, ki je kriv da se v zagrebu vedno bolj posluša dub.

HARIS PILTON
Zadnje čase vse bolj in bolj razsplesuje občinstvo v tujih klubih po Austriji in Hrvaški. DJ, ki k mixanju reggae, dub, drum and bass ritmam, dodaja tudi primesi balkanskih gipsy melodij, ustvarjenih s pomočjo trub.

MIXXLE
Legenda iz Škofje loke, eden izmed najboljših gorenjskih drum and bass d.j.ev, tonski tehnik po poklicu, pa tudi organizator, človek ki se rad igra z elektroniko in napravami ki spuščajo zvoke. Eeden izmed ustanoviteljev VIBE DEPARTMENT crewa.

Za ogrevanje pa domača d.j.ja LEU in 6DUB6DARCHY6. Vabljeni na druženje, spoznavanje novih prijateljev, ples, poceni pijačo, nekaj prigirzkov ter tisto kar je najbolj pomembno, dobro vzdušje itd itd… VSTOP JE PROST.

Vabimo vas na brezplačno prednovoletno zabavo kulturnega umetniškega društva SUBART iz Kranja, v klub U BAHN, ki se nahaja pri piano baru v Kranju. Tokrat bo večer obarvan v reggae, dub, drum and bass barvah. Zabava, kjer bomo ustvarili prijateljsko vzdušje in se razplesali v omenjenih ritmih ter začasno ustvarili družbo kjer bo vladala enakost, ljubezen, mir itd…


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply