Vaše ideje niso zastonj! – Zlati Boben

5.000 evrov za plakat za novo identiteto Pirana.

Ustvarite plakat na temo Piran – mediteransko univerzitetno mesto, osvojite žirijo in si pridobite nagrado 5.000 evrov, ki jih podarja Mestna občina Piran, brezplačno kotizacijo za dve osebi, ki jih podarja Zlati boben, in pet prenočitev za dve osebi, ki jih podarja Turistično združenje Portorož. Avtorji drugo in tretje nagrajenega plakata bodo prejeli vsak brezplačno kotizacijo za dve osebi in pet prenočitev za dve osebi.

Pri kreaciji plakata lahko brezplačno uporabite slikovno bazo IPAK Images. Obiščite njihovo spletno stran www.ipak.si, se registrirajte in lahko boste izbirali med več kot 20 milijonov fotografij.

Format plakata city light je 116 cm x 174 cm. Na natečaj lahko pošljete delo v nizki resoluciji, 20 najboljših po izboru žirije pa bo moralo pripraviti tudi visokoresolucijski plakat.

Število plakatov je neomejeno, kotizacije ni. Dvajset najboljših plakatov bo razstavljenih kot city-lighti na Tartinijevem trgu v Piranu.

Rok za oddajo plakatov je 26. avgust 2008.

Več…

Piran ni več le prijazno turistično mestece, je tudi nov center mladih, znanja in učenja. Piran je tudi ponosen domačin prve evropsko-mediteranske univerze.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply