V petek se izteka natečaj za 10.000 € sponzorskih sredstev!

Športniki, klubi, organizatorji športnih dogodkov imajo le še do petka čas, da sprejmejo »izziv« blagovne znamke Bandidos in se v sklopu SPORTO konference potegujejo za 10.000 evrov sponzorskih sredstev.

V okviru SPORTO konference, ki se bo odvila 29. in 30. novembra v Portorožu, poteka tudi akcija BANDIDOS. Za vedno. Moj sponzor, preko katere se športni subjekti (športniki posamezniki, klubi, društva, organizatorji …) lahko potegujejo za 10.000 evrov sponzorskih sredstev za leto 2011, kolikor jih bo prejel najboljši projekt.

Namen projekta je spodbujati kreativnost, inovativnost in na transparenten način omogočiti najbolj zanimivim sponzorskim predlogom, da pridejo do sponzorskih sredstev in prepričajo komisijo, da so zaupanja vredni sponzoriranec in najboljši možen izbor. Pri pripravi predlogov je pomembno povezovanje znamke Bandidos s športom, aktivnim načinom preživljanja prostega časa in urbanim »lifestyle-om« ter zavedanjem, da prekomerne pitje alkohola škoduje zdravju.

Sponzorske projekte pa je možno prijaviti le še do petka, 19. novembra 2010 (prijavitelji morajo imeti na SPORTO konferenci morajo imeti svojega predstavnika), medtem ko bo končni zmagovalni projekt natečaja razglašen na svečani večerji ob koncu prvega dne SPORTO konference (29. novembra). Vse prejete predloge bo pregledala in ocenila strokovna komisija v sestavi predstavnikov Pivovarne Laško (Jure Struc, Urban Kramberger in Miha Raušl) in zunanje sodelavke Jadranke Jezeršek Turnes (strokovnjakinja za upravljanje sponzorstev in avtorica knjige Uspešne sponzorske strategije).

V okviru SPORTO konference, ki se bo odvila 29. in 30. novembra v Portorožu, poteka tudi akcija BANDIDOS. Za vedno. Moj sponzor, preko katere se športni subjekti (športniki posamezniki, klubi, društva, organizatorji …) lahko potegujejo za 10.000 evrov sponzorskih sredstev za leto 2011, kolikor jih bo prejel najboljši projekt. Namen projekta je spodbujati kreativnost, inovativnost in na transparenten način omogočiti najbolj zanimivim sponzorskim predlogom, da pridejo do sponzorskih sredstev in prepričajo komisijo, da so zaupanja vredni sponzoriranec in najboljši možen izbor. Pri pripravi predlogov je pomembno povezovanje znamke Bandidos s športom, aktivnim načinom preživljanja prostega časa in urbanim »lifestyle-om« ter zavedanjem, da prekomerne pitje alkohola škoduje zdravju.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply