Usposabljanje “I am a refugee. Should I feel different?”

Društvo za civilno družbo Slovenije v sodelovanju z "Romanian National Council for Refugees" vas vabi, da se udeležite usposabljanja »I am a refugee. Should I feel different?" ter se seznanite z begunsko problematiko in stereotipi, ki se ob tem pojavljajo, različnimi politikami evropskih držav do reševanja te problematike (politika dajanja azila…) itd.
 

Usposabljanje bo potekalo med 26. septembrom in 4. oktobrom v Bukarešti, Romuniji. Izvedbo projekta financira Evropska komisija v okviru programa Mladi v akciji. Poleg slovenske skupine se bodo usposabljanja udeležili tudi mladi iz Romunije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Italije. Slovenska skupina bo štela 5 udeleženk oz. udeležencev. Stroški namestitev in prehrane (trije obroki) so 100% kriti, stroški prevoza pa v višini 70% .
 
Prijavite se lahko do 12. septembra 2010 na e-naslov: dcds.lom@gmail.com.

Društvo za civilno družbo Slovenije v sodelovanju z "Romanian National Council for Refugees" vas vabi, da se udeležite usposabljanja »I am a refugee. Should I feel different?" ter se seznanite z begunsko problematiko in stereotipi, ki se ob tem pojavljajo, različnimi politikami evropskih držav do reševanja te problematike (politika dajanja azila…) itd. Usposabljanje bo potekalo med 26. septembrom in 4. oktobrom v Bukarešti, Romuniji. Izvedbo projekta financira Evropska komisija v okviru programa Mladi v akciji. Poleg slovenske skupine se bodo usposabljanja udeležili tudi mladi iz Romunije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Italije. Slovenska skupina bo štela 5 udeleženk oz. udeležencev. Stroški namestitev in prehrane (trije obroki) so 100% kriti, stroški prevoza pa v višini 70% . Prijavite se lahko do 12. septembra 2010, in sicer tako, da se prijavite na e-naslov: dcds.lom@gmail.com.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply