Urban Art Forms 2010

3.-6. junij 2010 :: Wiessen :: Avstrija

Že šestič zapored se bodo v idličnem festivalskem okolju zbrali velikani elektronske glasbe. Petek bo dan za zadetek. David Guetta, Carl Cox, Sven Vath, Armand van Helden, Adam Freeland in mnogo drugih. V drumm&bass areni kjer nastopajoče dopolnjujejo odlične vizualizacije, bodo nastopili Roni Size, Noisia, Ed Rush and Optical, Spor, John B, Logistics in drugi. Na trance prizorišču pa nas bodo navduševali Infected Mushroom, Hallucinogen in Shpongle. Predlagamo, da si kar sami ogledate zares pester lineup po dnevih.

Urban Art Forms je eden večjih avdiovizualnih festivalov, če ne največji v Evropi. Eristoff Tracks Urban Art Forms Festival se bo odvijal v Wiessenu (Bergenland) v Avstriji in sicer od 3. – 6. junija 2010. Podaljšana lokacija bo omogočala optimalni prostor za Main-, Drum’n’Bass in Afterparty-stage kot tudi prostor za Psytrance-stage. Z več kot 100 DJ-ev, live-actov in vizualnih izvajalcev ki bo nastopalo te 3 dni, se bo žuralo do konca po UAF tradiciji. Wiesen bo omogočal popolno zatočišče pred dežjem in soncem, ne da bi izgubil tisto open-air doživetje. Zahvala gre ojačanem območju za festival ter konstrukciji šotora ki bo totalno odporna na vreme. Z posebno podaljšanim jedrom festivala – Eristoff Tracks Urban Art Forms Festival, bo dovolj prostora za 4 odre in več tisoč na party norih electronic frikov ki bodo plesali 3 dni nonstop.

Oglejte si promocijski video in videli boste o čem govorimo. V predprodaji je cena tridnevne vstopnice 89 eur kar zajema šotorišče in vstop na uvodni pre-party, ki se bo dogodil že 3. junija. Preberite in poglejte si naše starejše reportaže.

Že šestič zapored se bodo v idličnem festivalskem okolju zbrali velikani elektronske glasbe. Petek bo dan za zadetek. David Guetta, Carl Cox, Sven Vath, Armand van Helden, Adam Freeland in mnogo drugih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply