Uradni After Hour koncerta “Tricky-a”

Ob 23.00, Klub K4, Ljubljana

IntoSomeThinG & Kino Šiška najavljata, Uradno nadaljevanje Koncerta "Tricky-a" v Klubu K4 with the »Notting Hill Wild Bunch« "Here come the horses to drag me to bed, here comes Tricky to fuck up my head." David Bowie

Glasba Tricky-a, botra trip hopa, glasbenika in producenta znanega po svojih mračnih, večslojnih zvokih in globokem raskavem liričnem šepetanju nas bo po koncertu v Šiškini katedrali, popeljala naprej in pozno v ljubljansko noč. Nadaljevanje koncertne zgodbe se seli (kot se spodobi) na Kersnikovo v Klub K4.

Do konca noči nas bodo z svojimi »Deviant trippy Grooves« (zgodnjimi zvoki trip-hip-hopa, pop sampli, melanholičnega rocka iz osemdesetih, pristnega soula, reggae-ja) razvajali »Angels with Dirty Faces«, že vsem dobro poznana Londonska IntoSomeThinG residenta Dom P (Notting Hill Arts Club), Tristan (Stamford Hill Gun & Goat Club) in Fedja, presenetiti pa nas zna tudi še kakšen nenajavljen gost…

Če ste videli peti element, vas bomo s tem šestim prepričali, da noči ne zaključite prezgodaj. »Just buckle up, because Hell is round the corner«!

»Notting Hill Wild Bunch«
Dom P – Notting Hill Arts Club (London, UK)
Tristan – Stamford Hill Gun & Goat Club (London, UK)
Fedja – IntoSomeThinG / Arju Into?
& "special guest" – to be confirmed!

Vstop:
S koncertno karto: 2€
Študent, letak: 4€
Ostali: 6€

IntoSomeThinG & Kino Šiška najavljata, Uradno nadaljevanje Koncerta "Tricky-a" v Klubu K4 with the »Notting Hill Wild Bunch«. Glasba Tricky-a, botra trip hopa, glasbenika in producenta znanega po svojih mračnih, večslojnih zvokih in globokem raskavem liričnem šepetanju nas bo po koncertu v Šiskini katedrali, popeljala naprej in pozno v ljubljansko noč. Nadaljevanje koncertne zgodbe se seli (kot se spodobi) na Kersnikovo v Klub K4.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply