Umek nominiran za “Best Techno Artist” na Beatportu

Glasbene nagrade Beatport so namenjene elektronskim glasbenim talentom. Nominacije so bazirane na prodajnih podatkih digitalne glasbene trgovine Beatport, nanašajo se na čas med marcem 2009 in marcem 2010.

Nagrade so razdeljene na posamezne glasbene žanre, tako da lahko naštejemo kar 36 kategorij: "Best artist" (razdeljeno na 18 žanrov) ter "best track" (17 žanrov, originalne zamisli in remixi). Zadnja kategorija je bila namenjena obiskovalcem spletne trgovine. Vprašanje se je nanašalo na najbolj vplivno in razgledano osebnost elektronske glasbene scene v zadnjem letu.

Glasovanje je zaključeno 19. maja 2010, zmagovalci bodo objavljenji 27. maja.

Naš DJ Umek je nominiran za najboljšega Techno Artista, v isti kategoriji se za zmago borijo še Adam Beyer, Christian Smith, Manuel De La Mare ter Paul Ritch.

Glasbene nagrade Beatport so namenjene elektronskim glasbenim talentom. Nominacije so bazirane na prodajnih podatkih digitalne glasbene trgovine Beatport, nanašajo se na čas med marcem 2009 in marcem 2010. Naš DJ Umek je nominiran za najboljšega Techno Artista, v isti kategoriji se za zmago borijo še Adam Beyer, Christian Smith, Manuel De La Mare ter Paul Ritch.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply