Ujusansa Jugo Majstr 10 ima zeleno luč.

Ob 8.00, Medulin (Marlera, Sick Meduza)

 Glede na dobro napoved so organizatorji končno prižigali zeleno luč za letošnji Ujusansa Jugo Majstr, ki bo ta petek, 24.12.2010.

PREDVIDEN ZAČETEK TEKME

Spot: Medulin (Marlera, Sick Meduza)
Zbor 8:00
Začetek tekme: 9:00
Ker bo izgleda veter ugasnil malo kasneje kot je sprva kazalo bomo začetek tekme predvidoma zamaknili na kasnejšo uro (ne več ob 8h zjutraj). Vsi, ki vas skrbi ali boste do božične večerje že doma – ker je tema že ob 16 uri se bo tekma v vsakem primeru začela vsaj ob 12:00 in zaključila tam do 15:00 tako, da smo najkasneje ob 6h že doma.

RAZMERE
Temp vode: 12C
Temp zraka: 14C
Veter: iz jutra proti poldnevu naj bi se veter umiril in samo linije…
Vreme: Na koncu Istre naj ne bi bilo padavin.

FORMAT TEKMOVANJA IN TEKMOVALCI

Ker je na tekmo prijavljenih malo tekmovalcev bo izvedena v enem krogu – imeli bomo samo finale. Finale se snema s tremi kamerami. Sojenje poteka naknadno na podlagi posnetkov. V končno oceno se upoštevajo 4-je najboljši valovi.

Čas za prijave je še danes, četrtek 23.12.2010 do 19:00 ure zvečer. Za prijavo se vpiši na seznam. Če plačaš štartnino še danes na TRR zveze ta znaša 35€, jutri v Medulinu pa 40€.

PRED TEKMOVANJEM

Ob zboru pred tekmovanjem se oglasi pri ujusansa kombiju in se javi, da si prišel/prišla na tekmovanje (če še nisi tu tudi plačaš štartnino 40€). Ob kombiju tudi prevzameš svojo tekmovalno lycro. Letos so lycre 4 različnih barv, barve pa so za posamezne tekmovalce že prej določene, tako da bodo različne barve v vodi enakomerno porazdeljene. Prevzemu lycre sledi slikanje z lycro pred panojem.

TRAJANJE TEKMOVANJA

Tekmovanje bo predvidoma trajalo 3ure. Začetek in konec tekmovanja bo označila hupa iz ujusansa kombija. En ful dolg pisk.

OSTALO

Še enkrat prosimo ostale surferje, ki ne tekmujejo, da ne motijo tekmovalcev in surfajo na drugih peakih. Prav tako, glede na blato in pomanjkanje prostora za parkiranje na spotu, razmislite ali je mogoče boljše parkirati že ob glavni cesti in se zadnjih par 100m podati peš.

Glede na dobro napoved so organizatorji končno prižigali zeleno luč za letošnji Ujusansa Jugo Majstr, ki bo ta petek, 24.12.2010. Ker bo veter ugasnil malo kasneje kot je sprva kazalo, bodo začetek tekme predvidoma zamaknili na kasnejšo uro (ne več ob 8h zjutraj). Vsi, ki vas skrbi ali boste do božične večerje že doma – ker je tema že ob 16 uri se bo tekma v vsakem primeru začela vsaj ob 12:00 in zaključila tam do 15:00 tako, da smo najkasneje ob 18.00h že doma. Ker je na tekmo prijavljenih malo tekmovalcev bo izvedena v enem krogu – imeli bomo samo finale. Finale se snema s tremi kamerami. Sojenje poteka naknadno na podlagi posnetkov. V končno oceno se upoštevajo 4-je najboljši valovi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply