tridnevni seminar društva Bindu

INTEZIV RAZSVETLJENJA

Intenziv razsvetljenja je tridnevna intenzivna tehnika za direktno doživetje samega sebe. V treh dnevih je odgovor na vprašanje “Kdo sem jaz?” možno direktno doživeti.

Intenziv razsvetljenja društva Bindu temelji na originalni tehniki Charlesa Bernerja, ki ji da Bodin polno vsebino s svojo navzočnostjo in energijo, kajti ima trajni odgovor na zgoraj zastavljeno vprašanje in že 20 let tudi trajno odprt pretok kundalini energije. Tako ima sposobnost, da lahko vsakemu udeležencu posebej pomaga v ključnih trenutkih pri preseganju omejitev.

Poleg tega je Bodin s svojim popolnim razumevanjem strukture človeka in njegove pridobljene osebnosti, ki posamezniku preprečuje doživetje, kdo je, Bernerjevo tehniko poglobil s tristopenjskim modelom koanov (vprašanj, ki se jih zastavlja), sama osnova dela v parih (diadah) pa je nespremenjena.

Bistvo človeškosti je ljubezen in potreba po komuniciranju z drugimi človeškimi bitji. Vse človeške sposobnosti se razvijajo v stikih in odnosih z drugimi ljudmi, z različnimi oblikami besedne in nebesedne komunikacije. Pri tem je besedna komunikacija vsaj na začetku zelo pomembna. Na intenzivu razsvetljenja poteka delo v obliki diad, pri čemer si dva posameznika sedita nasproti in drug drugemu izmenično postavljata vprašanja po navodilih vodje intenziva. V intenzivu razsvetljenja je pradavno vprašanje “Kdo sem jaz?” združeno s spoznanji delovanja komunikacijskih tehnik, ki potekajo med dvema posameznikoma in vsakemu udeležencu omogočajo, da direktno doživi odgovor na vprašanje “Kdo sem jaz?”.

Dela se tri dni po 18 ur na dan. Prvi (četrtkov) večer je uvodni. Prehrana na intenzivu razsvetljenja je vegetarijanska.

Nekaj glavnih pravil, ki jih sprejme in se jih drži vsak udeleženec intenziva razsvetljenja:

od začetka do konca seminarja delaš izključno to, kar ti naroči vodja seminarja,

samovoljno nikoli pod nobenim pogojem ne zapustiš kraja seminarja, ne da bi prej o tem seznanil vodje seminarja,

na seminarju ni dovoljeno kajenje, uživanje kakršnihkoli poživil (npr. kave, čaja, redbulla ipd.) in drog; prav tako je priporočljivo, da se ničesar od tega ne uživa nekaj dni pred seminarjem,

od začetka do konca seminarja se pogovarjaš z drugimi udeleženci izključno po navodilih vodje seminarja.

KDAJ: od 8. do 11. maja. 2008 (od četrtka zvečer do nedelje zvečer)
ZBOR:
v četrtek, 8. maja, ob 19. uri
KJE:
center Karami v odmaknjenem gorskem svetu Karavank, nedaleč od Ljubelja, na nadmorski višini 900 m
CENA: 350 evrov
PRIJAVE: do vključno četrtka, 24. aprila.  Pozor, število udeležencev je omejeno!
Info in prijave: bindu@siol.net; 040 215 017 – Borut  

Vodi: BODIN

Intenziv razsvetljenja je tridnevna intenzivna tehnika za direktno doživetje samega sebe. V treh dnevih je odgovor na vprašanje “Kdo sem jaz?” možno direktno doživeti. Intenziv razsvetljenja društva Bindu temelji na originalni tehniki Charlesa Bernerja, ki ji da Bodin polno vsebino s svojo navzočnostjo in energijo, kajti ima trajni odgovor na zgoraj zastavljeno vprašanje in že 20 let tudi trajno odprt pretok kundalini energije. Tako ima sposobnost, da lahko vsakemu udeležencu posebej pomaga v ključnih trenutkih pri preseganju omejitev.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply