Tricky v Kino Šiški.

Tricky prihaja v okviru evropske turneje ob izidu novega albuma "Mixed Race", ki je ta teden izšel pri založbi Domino Records (Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Animal Collective …).

Posebej za to priložnost vam Tricky namenja te besede: ?"Mixed Race je gangsterski album. Gangsta rapa ne obvladam. To nisem jaz. Ne morem govoriti o tem, kako je biti bad boy, ker sam to nisem. Vendar sem takšne stvari doživel. To je torej moj najboljši približek gangsta rapu. Zelo je surov, gully, kot temu rečejo Jamajčani … Zelo temačen. Napet, pouličen in urban. Skoraj kot film. To je album z najbolj pospešenim ritmom, kar sem jih kdaj posnel. Hotel sem nekaj, kar bi se lahko vrtelo po klubih … mogoče! Kar je zame nenavadno. Ker mi dol visi za klube.”

Hkrati letos mineva 15 let od izida legendarnega prvenca Maxinquaye, ki se je prebil na 3. mesto UK lestvice, bil nominiran za nagrado Mercury in bil izglasovan za album leta pri magazinu NME. Kot se spodobi za eno od ključnih glasbenih stvaritev 90tih- bo program koncerta repertoarju s tega albuma dal ustrezen poudarek!.??

Tokrat so na voljo vstopnice tudi po posebni "early bird" ceni v omejenem časovnem obdobju med 1. in 15. oktobrom 2010. Dijaki, študentje, upokojenci pa imate možnost uveljavljanja 20 % popusta na eno vstopnico, kupljeno v predprodaji in samo na blagajni Kino Šiška. Število vstopnic s popustom je omejeno!

Vstopnina:

Od 1. do 15. oktobra – "early bird" vstopnice: 27€
Predprodajna cena od 16. oktobra dalje: 30€
Na dan koncerta: 35€

Kino Šiška & IntoSomeThinG najavljata trip hop koncert leta – eden od utemeljiteljev bristolskega "trip-hop" zvoka končno v Ljubljani! Po "come back" albumih Portisheadov in Massive Attack-a, se vrača še najbolj temačni in intrigantni del Bristolske svete trojice! Tricky prihaja v okviru evropske turneje ob izidu novega albuma "Mixed Race", ki je ta teden izšel pri založbi Domino Records. Hkrati letos mineva 15 let od izida legendarnega prvenca Maxinquaye, ki se je prebil na 3. mesto UK lestvice, bil nominiran za nagrado Mercury in bil izglasovan za album leta pri magazinu NME. Kot se spodobi za eno od ključnih glasbenih stvaritev 90tih- bo program koncerta repertoarju s tega albuma dal ustrezen poudarek!.??


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply