Trajna w. Star Slinger

Ob 23.uri, Klub k4, Ljubljana

Na zadnjo sredo v letu, Trajni v goste prihaja manchesterski beatmaker in remixer Star Slinger. Kot sam pravi, je ljubitelj 80ih, prašnih vinilk, sintizajzerjev, švedske, hip hopa, eksotičnih žensk in samotarskih živali.

29.12. nam bo v svojem live actu postregel z ritmi hip hop-a, chill wave-a, shoegaze-a in elektra, katere spretno prepleta tako v svoji produkciji, kot v mixtape-ih. Med drugim je poznan tudi po sodelovanjih z glasbeniki, kot so Baths, Blackbird Blackbird, Small Black in Teams.

V uvodnem delu večera nas bo z new wave in temačnejšo elektro selekcijo razvajal Eurocrem-ov rezident ‘B’, event pa bo zaključil vsem že dobro poznani N’toko, z DJ setom nabitim s plesnimi elektronskimi ritmi. Kot se za Trajno spodobi bosta za vizualno podobo večera skrbela Šarlot in etc.

Radio:
Star Slinger (LIVE / UK)
N’toko (Moveknowledgement)
B (Eurocrem)

TV:
Šarlot (Trajna)
etc. (Trajna/Eurocrem)

Ilustracija:
Whem (Eurocrem)

Vstop:
Do 24h/študent/letak: 5€
Ostali: 7€

Na zadnjo sredo v letu, Trajni v goste prihaja manchesterski beatmaker in remixer Star Slinger. Kot sam pravi, je ljubitelj 80ih, prašnih vinilk, sintizajzerjev, švedske, hip hopa, eksotičnih žensk in samotarskih živali. V svojem live actu nam bo postregel z ritmi hip hop-a, chill wave-a, shoegaze-a in elektra, katere spretno prepleta tako v svoji produkciji, kot v mixtape-ih. Med drugim je poznan tudi po sodelovanjih z glasbeniki, kot so Baths, Blackbird Blackbird, Small Black in Teams. V uvodnem delu večera nas bo z new wave in temačnejšo elektro selekcijo razvajal Eurocrem-ov rezident ‘B’, event pa bo zaključil vsem že dobro poznani N’toko, z DJ setom nabitim s plesnimi elektronskimi ritmi. Kot se za Trajno spodobi bosta za vizualno podobo večera skrbela Šarlot in etc.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply