Torul premierno predstavlja videospot za single Try

Ob 20. uri v Atriju ZRC SAZU, Ljubljana

Slovenski glasbeni producent Torul, na glasbenem prizorišču aktiven od leta 1995, je izdal novi single Try, ki je nadaljevanje njegovega opusa sintetične pop glasbe, lani zaznamovanega s ploščo Dark Matters in več uspešnimi koncerti s skupino Torul & The Dark Matters.

Trypomeni nadgradnjo in osvežitev Torulovega lastnega glasbenega sloga, ki ga je opremil tudi z videospotom, svojevrstnim izvirnim izdelkom, saj gre za tako imenovani stop-motion video produkcije Diy Initziative. Slednjega bodo premierno predstavili v četrtek, 3. februarja 2011, v Atriju ZRC SAZU. Single Try ne pomeni le Torulove zaveze h kontinuiteti in razvoju produkcije, temveč najavlja album, ki bo izšel čez nekaj mesecev, založila pa ga bo nemška založba Infacted. Letošnji Torulov prvi albumski izdelek je plod Torulovega sodelovanja s kitaristom Borutom Dolencem in pevcem Janom Jenkom. Na koncertnem prizorišču bo najnovejša glasbena produkcija prvič predstavljena 16. aprila v Orto baru, teden kasneje, 23. aprila, pa v Leipzigu, kjer bodo Torul & The Dark Matters nastopili z znano nemško skupino Sono.
 
Vljudno Vas vabimo na premierno predstavitev videospota za Torulov single Try, ki bo v četrtek, 3. februarja 2011, ob 20. uri v Atriju ZRC SAZU. Projekciji videospota na velikem platnu bodo sledili pogostitev, druženje ob dobri glasbi in možnost pogovora z ustvarjalci.

Pri videospotu so sodelovali tudi:

Iztok Medija: fotografija, svetlobno slikanje, zasnova;
Borut Dolenec: montaža, zasnova;
Sven Stralleger: svetlobno slikanje;
Torul & The Dark Matters: zasnova, večopravilnost.

Premierna predstavitev videospota za Torulov single Try bo v četrtek, 3. februarja 2011, ob 20. uri v Atriju ZRC SAZU. Projekciji videospota na velikem platnu bodo sledili pogostitev, druženje ob dobri glasbi in možnost pogovora z ustvarjalci. Slovenski glasbeni producent Torul, na glasbenem prizorišču aktiven od leta 1995, je izdal novi single Try, ki je nadaljevanje njegovega opusa sintetične pop glasbe, lani zaznamovanega s ploščo Dark Matters in več uspešnimi koncerti s skupino Torul & The Dark Matters. Trypomeni nadgradnjo in osvežitev Torulovega lastnega glasbenega sloga, ki ga je opremil tudi z videospotom, svojevrstnim izvirnim izdelkom, saj gre za tako imenovani stop-motion video produkcije Diy Initziative.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply