TM Stevens & Shocka Zooloo

Ob 21.00, Štuk, Maribor

TM Stevens je eden izmed najboljših basistov vseh časov in prava ameriška legenda, saj je igral že z Miles Davisom, James Brownom, Tino Turner in prav tako bil stalni član skupine Pretenders. Mnogi ga vidijo kot »botra« funk-basa, in še danes blesti s svojim odličnim oderskim nastopom in svojo neverjetno karizmo.
 
Odličen kitarst Blackbyrd McKnight predstavlja prav tako zelo poznano ime, saj je stalni član skupine Herbie Hancock-a in je v svoji karieri igral že z Miles Davisom, Georgom Clintom in Red Hot Chili Peppersi.
 
Bobnar Gman Sullivan se je pri projektih z Beyonce Knowles,Nona Hendryx, Guru, Cindy Lauper in George Clintonom izkazal kot pravi mojster groova.
 
Koncert TM Stevens & Shocka Zooloo bo zagotovo najboljši Power/Metal/Funk koncert v mestu!
 

TM Stevens je eden izmed najboljših basistov vseh časov in prava ameriška legenda, saj je igral že z Miles Davisom, James Brownom, Tino Turner in prav tako bil stalni član skupine Pretenders. Mnogi ga vidijo kot »botra« funk-basa, in še danes blesti s svojim odličnim oderskim nastopom in svojo neverjetno karizmo. Odličen kitarst Blackbyrd McKnight predstavlja prav tako zelo poznano ime, saj je stalni član skupine Herbie Hancock-a in je v svoji karieri igral že z Miles Davisom, Georgom Clintom in Red Hot Chili Peppersi. Bobnar Gman Sullivan se je pri projektih z Beyonce Knowles,Nona Hendryx, Guru, Cindy Lauper in George Clintonom izkazal kot pravi mojster groova.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply