TIDE Z NOVIM SINGLOM »ADIEU«

Uradna predstavitev plošče v ljubljanskem klubu SubSub.

Skupina TIDE se poslavlja od starih stvari in pozdravlja veliko novih: nova člana Tineta Časa na kitari in Anžeta Žurbija na bobnih, nov single Adieu, ki napoveduje novo, že tretjo ploščo in novo vizualno podobo skupine.

S singlom Adieu odpirajo Tide zrelejše poglavje v svoji glasbeni karieri. Plošča, ki bo prišla na police trgovin že 19. oktobra bo za marsikoga veliko presenečenje, saj bodo rokerji s svežimi skladbami še bolj zabrisali meje med zvokom, ki loči Slovenijo od tujine. Nova plošča, ki je bila v celoti narejena na Nizozemskem, bo še bolj drzna, drugačna, moderna in zvokovno izredno pestra.

Avtor glasbe in besedil, pevec in ustanovni član skupine TIDE, Kevin Koradin pravi: »Nova plošča, katere ime bomo izdali v naslednjih dneh, je veliko bolj osebna od naše prejšnje plošče Nothing To Lose, hkrati pa sem si zvokovno tokrat privoščil veliko več eksperimentiranja in si pri ustvarjanju nisem želel postavljati nobenih klasičnih okvirjev.« O singlu ADIEU pa je povedal: “Adieu je poslavljanje od preteklosti, strahov in ljudi, ki negativno vplivajo na človeka. Besedilo je zelo osebno in mislim, da se bo ravno zaradi tega z njim marsikdo identificiral.”

Uradna predstavitev plošče, ki jo bo pospremil tudi nastop zasedbe v živo, bo 19. novembra v ljubljanskem klubu SubSub.

Skupina TIDE se poslavlja od starih stvari in pozdravlja veliko novih- nova člana Tineta Časa na kitari in Anžeta Žurbija na bobnih, nov single Adieu, ki napoveduje novo, že tretjo ploščo in novo vizualno podobo skupine. S singlom Adieu odpirajo Tide zrelejše poglavje v svoji glasbeni karieri.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply