TIDE na »Something else« klubski turneji po Sloveniji

Tide so že večkrat dokazali, da so drugačni. Zakaj? Ker si upajo več, imajo tekste v angleškem jeziku in ponujajo rockerske rife, kitarske solacije in melodijo, ki jo danes pri nas bolj redko zasledimo na koncertnih odrih.

Prav zaradi vsega naštetega so verjetno ena izmed redkih domačih skupin, ki bi jo mirne duše lahko takoj zamenjali za kakšen tuj rock band. Vse od prvenca »Seven Days« (CPZ Rec) so veliko nastopali in odrski nastop zgradili v pravi rokerski tornado, ki vedno znova doživlja ovacije, spoštovanje in navdušenje. Fantje obljubljajo, da ne bo nič drugače tokrat, ko se po izjemno koncertno uspešnem poletju ponovno podajajo na koncertne odre.

Tokrat želijo vsem ljubiteljem in poznavalcem pravega rock zvoka ponuditi najboljše iz obeh izdaj, s poudarkom na drugem albumu »Nothing To Lose», na katerem najdemo tudi aktualni single »Something Else«. Slednji se glede na stanje duha v slovenski glasbeni sceni dobro drži na radijskih postajah, kmalu pa se bo na tv postaje preselil tudi videospot, ki so ga posneli v Beogradu. Vsi, ki ste koncerte TIDE že obiskali veste, da boste deležni poštene porcije rock’n’roll glasbe, poleg avtorskih uspešnic, kot so »Release My Gun«, »Evolution«, »Brain Damage«, »Waiting For The Rain«, »The Urge« pa boste okusili tudi nekaj priboljška, kot se za priložnosti spodobi.

Koncerte bodo v petek, 17.10. pričeli v Krškem, večer kasneje se bodo za vas vžgali na odru Lokalpatriota v Novem Mestu, sledil bo nastop 28.10. v Mariboru (Štuk), pravi rokerski žur lahko pričakujemo v četrtek, 30.oktobra v ljubljanskem Orto baru, kitarski rifi pa bodo odzvanjali tudi v soboto, 8.11. v Postojni/ Jazzy klub.

Koncertni datumi
:

17.10.08 (petek) SI – KRŠKO/ Posavski študentski teden 08, igrišče Šajspoh v starem mestnem jedru od 20:00
18.10.08 (sobota) SI – NOVO MESTO/ Lokalpatriot
28.10.08 (torek) SI – MARIBOR/ Štuk 22:00
30.10.08 (četrtek) SI – LJUBLJANA/ Orto bar 22:00
08.11.08 (sobota) SI – POSTOJNA/ Klub Jazzy 21:00

Tide so že večkrat dokazali, da so drugačni. Zakaj? Ker si upajo več, imajo tekste v angleškem jeziku in ponujajo rockerske rife, kitarske solacije in melodijo, ki jo danes pri nas bolj redko zasledimo na koncertnih odrih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply