Therion v Kino Šiški

Ob 21.00, Kino Šiška, Ljubljana

Therion veljajo za eno najbolj veličastnih in mešanih zasedb današnje metalske scene in kolikor se radi vračajo v naše kraje toliko jih tudi feni radi sprejemamo.

Tudi Therion so se odločili za velike spremembe pri ustvarjanju nove plošče, ki so jih popeljale v popolnoma nove, še neraziskane vode. Sitra Ahra je naslov novega albuma, ki bo bil na voljo 26. oktobra. Produkcijsko bo spet na najvišjem nivoju saj je za zvok poskrbel producent, ki je sicer delal z Led Zeppelin in ABBA! Za naslovnico je poskrbel Thomas Ewerhard, ki sicer riše za Hammerfall, Edguy, Rage…

V bendu pa so novi člani, Argentinski kitarist Christian Vidal, kot redni član ostaja pevec Thomas Vikstrom (ex Candlemass, Fireine), Snowy Shaw je presedljal v Dimmu Borgir, se pa turneji pridružuje znameniti Waldemar Sorychta, katerega je sam šef Therion Christopher izbral za novega basista skupine.

Cena vstopnice:
24 EUR predprodaja
19,20 EUR dijaki, študentje, upokojenci
27 EUR  na dan dogodka

Dijaki, študentje, upokojenci imate možnost uveljavljanja 20 % popusta na eno vstopnico, kupljeno v predprodaji in samo na blagajni Kino Šiška. Število vstopnic s popustom je omejeno!

Therion veljajo za eno najbolj veličastnih in mešanih zasedb današnje metalske scene in kolikor se radi vračajo v naše kraje toliko jih tudi feni radi sprejemamo. Produkcijsko bo spet na najvišjem nivoju saj je za zvok poskrbel producent, ki je sicer delal z Led Zeppelin in ABBA! Za naslovnico je poskrbel Thomas Ewerhard, ki sicer riše za Hammerfall, Edguy, Rage… V bendu pa so novi člani, Argentinski kitarist Christian Vidal, kot redni član ostaja pevec Thomas Vikstrom (ex Candlemass, Fireine), Snowy Shaw je presedljal v Dimmu Borgir, se pa turneji pridružuje znameniti Waldemar Sorychta, katerega je sam šef Therion Christopher izbral za novega basista skupine.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply