The Sunpilots v Pekarni

Ob 22. uri, Klub MC, Pekarna, Maribor

Avstralska indie rock atrakcija The Sunpilots prihaja iz Sydneya in je do sedaj izdali dva albuma. »Living Reciever« (2008) je naletel na odlične kritike tako v Avstraliji, Evropi in Ameriki. Po izdaji omenjenega albuma je skupina odigrala kar štiri avstralske turneje, kjer je rojake navdušila tako v manjših klubih kot na večjih festivalih in si s tem prislužila sloves prave koncertne atrakcije.
 
Sledile so turneje po evropi in Veliki Britaniji, kjer so prav tako naleteli na odličen odziv. Skupina je trenutno tik pred izdajo albuma »Sugarcoated Tongues«, ki bo izšel v letu 2011. Izid album pa bo napovedala evropska turneja v okviru katere se bodo ustavili tudi v Sloveniji. Njihova progresivna različica indie rocka v živo definitivno ne bo razočarala! The Sunpilots so »must see« za vse fane Muse,Incubus, Pink Floyd…
 
Mit so rock skupina petih članov, povezanih s svojo raznolikostjo. Njihova poezija, osebno izpovedno združevanje z življensko filozofijo,  katera ponaša njihovo glasbo v stik z drugimi dimenzijami, nikakor ni beg iz realnosti! Skupaj z bogatimi in grobimi kitarskimi zvoki, se ekipa razgalja v močan moderni liberalno – poetični rock.
 

Avstralska indie rock atrakcija The Sunpilots prihaja iz Sydneya in je do sedaj izdali dva albuma. »Living Reciever« (2008) je naletel na odlične kritike tako v Avstraliji, Evropi in Ameriki. Po izdaji omenjenega albuma je skupina odigrala kar štiri avstralske turneje, kjer je rojake navdušila tako v manjših klubih kot na večjih festivalih in si s tem prislužila sloves prave koncertne atrakcije. Sledile so turneje po evropi in Veliki Britaniji, kjer so prav tako naleteli na odličen odziv. Skupina je trenutno tik pred izdajo albuma »Sugarcoated Tongues«, ki bo izšel v letu 2011. Izid album pa bo napovedala evropska turneja v okviru katere se bodo ustavili tudi v Sloveniji.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply