THE CASTING OUT

ob 22. uri Klub MC Pekarna, Maribor

The Casting out je bend, ki ustvarja izključno zaradi zabave. Zdi se, da je vokalist v svojem pisanju komadov odkril novo orodje – smisel za humor. Njihovi nastopi v živo so, kot pravijo sami, živahni, popolnoma nori.

V komadih ne strmijo k besednim igram, niti k dolgim naslovom. Gre samo za osnovni tekst zapisan na osnovi dobre perspektive oz. gledano z gotovega stališča ter dobro pop glasbo, na katero je vplival punk. Ob njihovih melodijah bo vaše srce enostavno zapelo z njimi. Če ustanoviš svoj bend pri 35…je pač vse popolnoma noro! The Casting Out tokrat predstavljajo svoj CD prvenec »Go Crazy! Throw Fireworks!«, s katerim se bodo predstavili na evropski turneji, in v okviru le-te tudi na edinem nastopu v Sloveniji: četrtek, 3.junij 2010 Maribor/ MC Pekarna

Velja pripomniti, čeprav fantje tega ne razglašajo naokrog, da je pevec Nathan pred tem ustvarjal in bil za vokalom v Boy Sets Fire, ki smo jih daleč nazaj tudi že videli v Sloveniji. Če se želite dobro zabavati in ste punker po srcu in duši, vam bo koncert The Casting Out ponudil vse, kar od tovrstnega koncerta-večera lahko pričakujete.
 
Zasedba:
Nathan Gray: vokal
Dr.Lee Dickerson: kitara
Jack Fusco: kitara, 
Pat(ches) Cook: bobni
Adam Reid: bas kitara

Vstop je 6 EUR na dan koncerta, rezervacija 5 EUR, ali 4 EUR, če pokažete karto za Pennywise.
 
Rezervacija:
thecastingoutmb@gmail.com

The Casting out je bend, ki ustvarja izključno zaradi zabave. Zdi se, da je vokalist v svojem pisanju komadov odkril novo orodje – smisel za humor. Njihovi nastopi v živo so, kot pravijo sami, živahni, popolnoma nori. V komadih ne strmijo k besednim igram, niti k dolgim naslovom. Gre samo za osnovni tekst zapisan na osnovi dobre perspektive oz. gledano z gotovega stališča ter dobro pop glasbo, na katero je vplival punk. Ob njihovih melodijah bo vaše srce enostavno zapelo z njimi. Če ustanoviš svoj bend pri 35…je pač vse popolnoma noro!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply