Test Specialized koles 2011

Bike park Pohorje, Maribor

Udeleženci letošnjega Specializedovega freeride kampa s Trondom Hansenom in vsi ostali ljubitelji kolesarstva boste lahko od petka, 17. septembra, do nedelje, 19. septembra, ekskluzivno testirali Specializedova DHI, freeride, XC in cestna kolesa za sezono 2011.

Trond Hansen se je gorskega kolesarstva prvič resneje lotil kot 14-letnik. Že leto kasneje se je udeležil svoje prve dirke v krosu z gorskimi kolesi, a je kaj hitro ugotovil, da ga bolj vlečejo »gravitacijske« discipline gorskega kolesarstva. Tako je nekaj let tekmoval v norveškem pokalu v spustu, osvojil dva naslova državnega mladinskega prvaka, letu 1999, ko je prvič startal v članski kategoriji, pa še naslov državnega prvaka med člani.

Leta 2005 je sodeloval na svojem prvem »dirtjump contestu« zunaj Norveške, v avstrijskem Linzu, kjer je osvojil prvo mesto in naslov »Austrian King of Dirt«. Sledilo je povabilo na Adidas Slopestyle in od takrat je Trond eden od zvezdnikov svetovne »freeride« in »dirtjump« scene.

Vrhunci:

1. mesto na »Nissan Qashqai Challenge« v Milanu (Italija)
2. mesto na »Nissan Qashqai Challenge« v Münchenu (Nemčija)
3. mesto na »Nissan Qashqai Challenge« v Londonu (Velika Britanija)
1. mesto na »Nissan White Style 2008« v avstrijskem Leogangu
2. mesto na norveškem prvenstvu v spustu 2007
3. mesto na »Wham Bam Thank You Yam 2007« v Portlandu (ZDA).
naslov »Best Trick« na »Vienna Air King«, Dunaj (Avstrija)

KDAJ?
Veliki Specializedov test koles 2011 bo potekal od 17. do 19. deptembra, dnevno od 10.00 do 17.00 ure (izposoja testnih koles od 10.00 do 16.00, dolžina izposoje posameznega kolesa cca. 1 ura).

KJE?

Specializedova testna kolesa 2011 boste našli v izposojevalnici Specialized Bike parka Pohorje (Pri starem pesu) ob spodnji postaji Pohorske vzpenjače.

KAKO DO TESTNEGA KOLESA?

Zaradi velikega zanimanja za test boste do kolesa najhitreje prišli kot udeleženec Specialized Freeride kampa s Trondom Hansenom. Drugi način (prav tako hiter) pa je ta, da si ogledate priloženi seznam testnih koles Specialized in spisek želenih testnih modelov s svojimi osnovnimi podatki (ime, priimek, naslov,letnica rojstva) pošljete na: david@bikegreen.si

A to še ni vse…ob enkratni priložnosti preizkusa Specializedovih koles 2011 bomo med vsemi udeleženci testa razdelili tudi praktične nagrade sponzorjev dogodka. Vse, kar morate storiti je, da se prijavite na test, odpeljete krog ali dva z enim od Specializedovih testnih koles in imate nekaj malega sreče pri žrebu, ki ga bomo opravili po zaključku testa. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani bikegreen.si in na Facebook profilu Bike parka Pohorje-Bike Green

Ob tem ne pozabite natisniti in izpolniti še prijavnice na test, ki jo boste morali podpisano oddati ob prevzemu testnega kolesa.

Vse, ki  se boste udeležili testa koles in boste za prevoz na Pohorje želeli uporabljati Pohorsko vzpenjačo, ponujamo možnost nakupa urne vozovnice. Zanjo boste odšteli € 5/uro.Vozovnico, ki jo boste prejeli skupaj s testnim kolesom, boste po končanem testiranju skupaj s kolesom tudi vrnili.  Se vidimo na velikem Specializedovem testu koles 2011 v Bike parku Pohorje!

P.S.
Na testu so obvezna primerna kolesarska oblačila in zaščitna oprema, s seboj pa prinesite tudi kolesarske čevlje in pedala (testna kolesa nimajo pedal).

Udeleženci letošnjega Specializedovega freeride kampa s Trondom Hansenom in vsi ostali ljubitelji kolesarstva boste lahko od petka, 17. septembra, do nedelje, 19. septembra, ekskluzivno testirali Specializedova DHI, freeride, XC in cestna kolesa za sezono 2011. Specializedova testna kolesa 2011 boste našli v izposojevalnici Specialized Bike parka Pohorje (Pri starem pesu) ob spodnji postaji Pohorske vzpenjače. Zaradi velikega zanimanja za test boste do kolesa najhitreje prišli kot udeleženec Specialized Freeride kampa s Trondom Hansenom. Ob enkratni priložnosti preizkusa Specializedovih koles 2011 bomo med vsemi udeleženci testa razdelili tudi praktične nagrade sponzorjev dogodka.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply