Telemark smučarji začeli s pripravami

Hintertux: 20. 8. 2009

Državna reprezentanca v telemark smučanju je začela s pripravami na snegu. Prvi treningi potekajo na avstrijskem ledeniku Hintertux.

Štiričlanska ekipa (Luka Pintar, Tine Kolenc, Jan Lavtar in Matija Liška) je zadovoljna s pogoji na smučišču, poleg tega pa jim je naklonjeno tudi vreme.

Slovenska telemark reprezentanca po napornih kondicijskih pripravah in v velikem pričakovanju nove smučarske sezone zdaj preizkuša svojo pripravljenost na smučeh. Kljub omejenim finančnim sredstvom fantje niso nič manj motivirani kot v preteklih letih in so odločeni svoje dosedanje rezultate še izboljšati. Prva tekma Svetovnega pokala, ko bo ekipa lahko prvič preizkusila svojo pripravljenost, bo v začetku januarja v avstrijskem Raurisu.

Lani najbolje uvrščeni slovenski reprezentant v Svetovnem pokalu, David Primožič, se priprav ni udeležil, saj se zaradi poškodb in drugih obveznosti še ni odločil, ali bo smučarsko pot sploh nadaljeval.

Državna reprezentanca v telemark smučanju je začela s pripravami na snegu. Prvi treningi potekajo na avstrijskem ledeniku Hintertux. Štiričlanska ekipa (Luka Pintar, Tine Kolenc, Jan Lavtar in Matija Liška) je zadovoljna s pogoji na smučišču, poleg tega pa jim je naklonjeno tudi vreme.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply