TEDxLjubljana: Razsvetlimo (ne)znano

Ideje vredne širjenja

Gallusova dvorana, Cankarjev dom
nedelja, 09.12.2018 ob 16:00

TEDxLJUBLJANA ŽE DEVETO LETO ZAPORED ŠIRI DOBRE IDEJE, TUDI TOKRAT S SVEŽIMI IN ZANIMIVIMI TEMATIKAMI

Izjemni decembrski dogodek bo potekal pod skupnim geslom RAZSVETLIMO (NE)ZNANO. TEDx navdušenci se bomo ponovno zbrali skupaj v luči spoznavanja novega, vseživljenjskega odkrivanja in učenja ter prijetnega druženja.

LETOŠNJI NAJVEČJI TEDx DOGODEK V SLOVENIJI SE BO ZGODIL V NEDELJO, 9. DECEMBRA 2018, V GALLUSOVI DVORANI CANKARJEVEGA DOMA.
Karte za dogodek so že razprodane. Vsi ljubitelji TEDx-a pa boste lahko dogodek spremljali tudi z domačega kavča preko livestream-a.

Od 16.00 ure naprej boste slišali 10 govorov na različne tematike. Dogodek sestavljata dva dela, vsak po 5 govornikov, z daljšim vmesnim premorom, kjer se boste lahko okrepčali ter med seboj podelili mnenja in misli na podane ideje, vredne širjenja. Ideje bodo letos osvetlile področja smeha, mikrobiologije, arhitekture, nasilja nad otroci, povedali bomo nekaj nasvetov, kako poskrbeti za svoje zdravje, govorili o zdravilnih učinkih rastlin, razumevanju samomorilnosti in menstrualnega cikla, dotaknili pa se bomo tudi kvalitete zraka in fizike delcev. Vsi govori bodo potekali v slovenskem jeziku.

Po dogodku vas čaka še druženje z govorniki in organizatorji – tokrat kar v preddverju Cankarjevega doma, vstopnina pa je že všteta v ceno dogodka! 😉

Povezava do TEDxLjubljana.


Posted

in

by

Tags: