TABASSCO w/ LENZMAN

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

V goste prihaja pravi dečko soulfull drumandbassa, pravzaprav eden redkih, ki izvrstno pluje med tistim najglobjim zvokom in onim na meji mejnstrima.

Lenzmanova zmes je čudovit Liquid, ki ga je začel producirati pred parimi leti in je predlani doživel pravcati razcvet z izdajami ‘Emeralds’, ‘Fade Away’ in remiksom ‘Soul Patrol’. Zaradi izvrstne zvočne podobe, ga je pograbil Goldie s svojo Metalheadz, obilico priložnosti pa je dobil tudi na založbah Shogun in SoulR. Po tem, ko je že sodeloval z Nu:Toneom, Redeyesom in Lomaxom, je lani delal remiks za veliki Pendulum, po MC Conradu pa je začel tudi čudovito smer z vokalistko Riyo, s katero je naredil tudi uspešnico ‘Open Page’. V prihodnosti se obeta album na Metalheadz, z mnogimi izvrstnimi sodelovanji.

Ko boste še vsi omamljeni od živahnega soula zasedbe Jazzanova pritavali do Kersnikove 4, svetujemo postanek na malem plesišču, kjer bodo za gladek prehod v klubsko okolje skrbeli rezidenti večerov BrandNu. Po masiranju dušic na koncertu v Šiški in pred Lenzmanovim likvidnim drum’n’bassom, se zna prileči malo dobrega starega broken beata, ki ga bo Marvin zapakiral v eklektičen nu-soul set, Cabronovega ghettofunka in electro beatov ter težjekalibrskih bas linij, ki jih bosta iz torb vlekla Besso in Mareen… Ni res?

DnB floor:

Lenzman (Shogun, SoulR, Metalheadz; NL)
Eiron
Danaja
Borka

BrandNu_Bassline:
Besso
Cabron
Marvin
Mareen

Video:

Fšk

Vstop:
Do 24h : 8€
Flajer/Študent : 9€
Ostali : 10€
S karto Jazzanova: 5€

www.p4b.nu

V goste prihaja pravi dečko soulfull drumandbassa, pravzaprav eden redkih, ki izvrstno pluje med tistim najglobjim zvokom in onim na meji mejnstrima. Lenzmanova zmes je čudovit Liquid, ki ga je začel producirati pred parimi leti in je predlani doživel pravcati razcvet z izdajami ‘Emeralds’, ‘Fade Away’ in remiksom ‘Soul Patrol’. Zaradi izvrstne zvočne podobe, ga je pograbil Goldie s svojo Metalheadz, obilico priložnosti pa je dobil tudi na založbah Shogun in SoulR. Po tem, ko je že sodeloval z Nu:Toneom, Redeyesom in Lomaxom, je lani delal remiks za veliki Pendulum, po MC Conradu pa je začel tudi čudovito smer z vokalistko Riyo, s katero je naredil tudi uspešnico ‘Open Page’. V prihodnosti se obeta album na Metalheadz, z mnogimi


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply