Synaptic predstavlja: Arkpokalipsa w. ARK – live!

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

Iz dežele, kjer se na pladnju ponujajo polži, žabe in plemenita sirova plesen, prihaja nič manj eksotični in nenavadni pionir eksperimentalnega housa Guillaume Berroyer, klubskemu podzemlju bolje poznan kot ARK!

Vpogled v Arkovo glasbeno pot opiše značaj inovativnega in samosvojega glasbenika, ki je nase opozoril že leta 1992 kot bas kitarist in komponist v fusion funk bandu Trankilou. Temu je sledil samostojni razvoj na založbah Brif, Karat, PIAS, Circus Company in legendarnemu hramu evergreen avantgardistov Perlon. Da je njegov vpliv na razvoj avantgardnega klubskega zvoka nezgrešljiv, dokazuje tudi sodelovanje z velikani zlatega obdobja clickhouse eklekticizma, kot so Matthew Herbert, Pepe Bradock, Losoul in Mr. Oizo. Kot uveljavljen DJ redno nastopa v klubih, kot so Panorama Bar, Batofar, Watergate, Fuse in Robert Johnson. ARK vse do danes  izpopolnjuje svoj bogati zvočni repertoar, ki poslušalcu na paleto sunkovito nameče prvine micro/deep housa, obskurnega funka, jazza in mash up samplinga ter brez sramu zraven packa s kričečimi dadaističnimi odtenki. Nastale slike odstirajo prizore nezaslišanega plesnega razvrata in izžarevajo vulgarni groove, ki ga za vajeti drži pravi francoski šarmer. Kletni publiki, željni kabarejskega veseljačenja se bo ARK predstavil z intenzivnim in interaktivnim živim nastopom kjer niti »stage diving« ni izključen!

V barski sobi pa bo mastne base privijal Krunch it!! kolektiv, ki aktivno ustvarja na domači sceni z blendom dubstepa, glitch-hopa ter ostalo future beat elektroniko. V tokratni ediciji gostujemo duo Some1else & Oknai s svojim clip chop live setom. Eventu primerno, bo moč slišati vse od tech-dub(step)a, do bolj raznolikih oblik glitch hop elektronike. Want a bass & freaky dance? Zopet v K4!

Main:
ARK –live! (Perlon, Karat, Circus Company, FR)
Aneuria (Colours)
Symann (Synaptic)
Splinterhouse (Synaptic)

Bar:
Krunch it!! Kolektive (Synaptic, RDYO DJs)
+ Some1Else & Oknai – clip chop live set

Vstopnina:
Do 24h: 8 €
Študenti: 9 €
Ostali: 10 €

Iz dežele, kjer se na pladnju ponujajo polži, žabe in plemenita sirova plesen, prihaja nič manj eksotični in nenavadni pionir eksperimentalnega housa Guillaume Berroyer, klubskemu podzemlju bolje poznan kot ARK! Bogati zvočni repertoar, ki poslušalcu na paleto sunkovito nameče prvine micro/deep housa, obskurnega funka, jazza in mash up samplinga ter brez sramu zraven packa s kričečimi dadaističnimi odtenki. Nastale slike odstirajo prizore nezaslišanega plesnega razvrata in izžarevajo vulgarni groove, ki ga za vajeti drži pravi francoski šarmer.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply