Synaptic: Music is our life w. SVEN WEISEMANN

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

Vabljeni na večer sladokusne nočne elektronike, ki vam jo bomo predstavili z ljubeznijo do najmanjših deep house detajlov ter izbranega tehno krešenda. Na čelu domačih sinaptofonikov bo tokrat kraljeval berlinski virtuoz in multitalent globokega zvoka SVEN WEISEMANN!

Mladenič, katerega DJ kariera se je spektakularno začela pri 16 letih v legendarnem klubu Tresor, je poleg spretnega lovca na ritem tudi samoučeni kitarist, pianist, skladatelj jazza in filmske glasbe. Kot DJ nastopa že vse od leta 1997, v 2001 pa se je začel posvečati avtorskemu ustvarjanju na področju underground plesne elektronike. Natančneje bi lahko njegov zvok definirali kot harmonični deep house in tehno, ki ga močno zaznamuje znanje klasičnih inštrumentov in afiniteta do jazza, house klasik Detroita in Chicaga ter velikih skladateljev v slogu Ennia Moricona, Maxa Richterja in Milesa Davisa. V preteklih letih si je nabral izdaje na pestri paleti založb, kot so Styrax Leaves, Apple Pips, Mojuba, Liebe Detail, Smallfish, A.R.T.less, Meanwhile in Exquisite music.

Od Svena lahko pričakujete presunljiv set deep house-a in dub techna prepredenega s skrivnostnimi vpadi disca v tehniki dolgih simfoničnih prehodov polnih energičnih improvizacij. Popolna predanost glasbi, nastopu in interakciji s publiko ga dela vrhunskega dj-a in performerja! »Music is my life« je res tisto kar želi(mo) povedati!

Main: Basso continuo
Sven Weisemann (Mojuba, DE)
Symann vs. Nitz (Synaptic)
Zergon (Synaptic)
Lux (Synaptic)

VJ Mesec (Synaptic)

Bar: Allegro con colours   
Ian F vs.  Aneuria (Colours)
Splinter vs. Uttihouse (Synaptic)

Vstop:

Do 24h: 7€
Študenti: 9€
Ostali: 10€

Vabljeni na večer sladokusne nočne elektronike, ki vam jo bomo predstavili z ljubeznijo do najmanjših deep house detajlov ter izbranega tehno krešenda. Na čelu domačih sinaptofonikov bo tokrat kraljeval berlinski virtuoz in multitalent globokega zvoka SVEN WEISEMANN! Mladenič, katerega DJ kariera se je spektakularno začela pri 16 letih v legendarnem klubu Tresor, je poleg spretnega lovca na ritem tudi samoučeni kitarist, pianist, skladatelj jazza in filmske glasbe. Kot DJ nastopa že vse od leta 1997, v 2001 pa se je začel posvečati avtorskemu ustvarjanju na področju underground plesne elektronike.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply