Svetovni pokal v telemark smučanju v Bohinju

FIS Svetovni pokal v telemark smučanju bo tudi letos v Bohinju in sicer na smučišču Senožeta. S tem bo še drugo leto Srednja vas v Bohinju tri dni središče sveta v telemark smučanju. Tudi letos imajo zanimiv termin, ko je v Sloveniji tudi Zlata lisica. Slovenci tako ostajamo eden izmed vodilnih narodov v prirejanju tekem najvišjega nivoja.

Letošnje tekme v telemark sprintu bodo 15 in 16 januarja 2011 na smučišču Senožeta. Glede na to, da so Bohinjci lani pokazali veliko mero trme in vztrajnosti, so kot dobri prireditelji zopet dobili priložnost za izvedbo tekmovanj. Verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje. Cel Bohinj se že veseli obiskovalcev, ki bodo ta čas lahko uživali v tekmah, zabavi in zimski idili. Vedno se potrudijo za dobro počutje športnikov, spremljevalcev in seveda obiskovalcev tekem za svetovni pokal.

Slavnostna otvoritev bo v petek 14.januarja. V soboto in nedeljo so tekme v sprintu. Tradicionalni telemark party bo v soboto. Letos si želijo še boljšega obiska, saj so prepričani o dobri in zanimivi zabavi za vse generacije. Izredno velik poudarek dajejo želji, da se na domači tekmi čimbolj navija za naše tekmovalce, kar je najlepša nagrada za ves trud organizatorjev in tekmovalcev.

Na koncu vabijo vse, da ta januarski vikend preživijo v Bohinju, uživajo v prelepi naravi, se zabavajo ob tekmovanjih in koncertih ter si privoščijo oddih.

FIS Svetovni pokal v telemark smučanju bo tudi letos v Bohinju in sicer na smučišču Senožeta. S tem bo še drugo leto Srednja vas v Bohinju tri dni središče sveta v telemark smučanju. Tudi letos imamo zanimiv termin, ko je v Sloveniji tudi Zlata lisica. Slovenci tako ostajamo eden izmed vodilnih narodov v prirejanju tekem najvišjega nivoja. Letošnje tekme v telemark sprintu bodo 15 in 16 januarja 2011 na Smučišču Senožeta. Glede na to, da smo Bohinjci lani pokazali veliko mero trme in vztrajnosti, smo kot dobri prireditelji zopet dobili priložnost za izvedbo tekmovanj. Verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje. Cel Bohinj se že veseli obiskovalcev, ki bodo ta čas lahko uživali v tekmah, zabavi in zimski idili.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply