Šus Eurofitness uradno odprl svoja vrata

Vodnikova 155, Ljubljana :: Tel: 01 51 81 662

Če živite v Ljubljani ali njeni bližini, ste naveličani plačevanja vedno višjih pristojbin, da se lahko udeležite športnih aktivnosti. Bi se radi učinkovito telesno pripravljali? V ŠUS Eurofitnessu lahko postanete del nečesa novega in razburljivega. Tudi če ne omenimo besed “all-inclusive” in brezplačno parkiranje je ŠUS Eurofitness nov, priročen in tehnološko napreden. S plačano mesečno vadnino lahko neomejeno obiskujete tako fitnes kot vse skupinske vadbe!

Pridite in se pridružite za 49,90 EUR mesečno. Za to ceno si privoščite kompletno ponudbo in se udeležite več različnih skupinskih vadb. Enostavno jih pokličite na 01 51 81 662. Za kompletno ponudbo si oglejte spletno stran. Vsa vprašanja pa lahko naslovite na njihov email naslov in se pozanimate za rezervacijo vaše priljubljene vadbe.

Ali želite izgubiti težo, izoblikovati mišice, zmanjšati stres ali se enostavno počutiti bolj zdravo? V ŠUS Eurofitness vam strokovnjaki pomagajo doseči vaše osebne cilje. Pozitivnen odnos do življenja in energičnost sta predpogoja za srečno in uspešno življenje. Naš cilj je zdravje in fitnes nam pomaga do dobrega počutja in vitalnosti. Obiskovanje fitnesa ni le koristno in zaželjeno, je predvsem učinkovit in zabaven način življenja. Urnik v Eurofitnesu je prilagojen glede na vaše potrebe, zato ne bo nikoli rutinski in bo kvečjemu temeljni del vašega zdravega načina življenja.

Edinstven in izvirni koncept Eurofitnessa prihaja k nam naravnost iz Barcelone. Koncept temelji na enotni mesečni članarini, ki vključuje celotno ponudbo centra in je dostopna širši množici. Njihov cilj je preprost: Želijo, da boste vzljubili telovadbo, da bi dobili voljo do kurjenja kalorij ter ustvarjanja energičnega telesa in na sploh do gibanja. Odgovorni ste za svoje počutje. Nagradite se!

Podpredsednik Športne unije Slovenije (Jože Marc) in predsednik katalonskega podjetja UBAE (Gil Monrono) sta podpisala pogodbo o ustanovitvi skupnega podjetja, imenovanega ŠUS EUROFITNESS, katerega cilj je postati vodilno podjetje na področju vodene vadbe v športnih objektih Slovenije. Ustanovitev skupne družbe je rezultat dolgoletnega uspešnega sodelovanja in skupnega interesa po uveljavitvi in razširitvi koncepta EUROFITNESS v Sloveniji.

Prvi športni center v Sloveniji, zasnovan po konceptu EUROFITNESS, je v Športni hiši Ilirija zaživel novembra in ga vodi direktor Gregor Pečovnik, s katerim smo se ob tej priložnosti pogovarjali. Redno imajo zaposlene licencirane inštruktorje fitnessa, ki so vam na razpolago od ponedlejka do petka med 7:00 in 22:00 uro in med vikendom med 8:00 in 12:00 ter 18:00 in 22:00.

Vizija podjetja ŠUS Eurofitness je zgraditi verigo tovrstnih športnih centrov po Sloveniji, Ljubljana bo kmalu obogatena s popolno prenovo TVD Partizan v Trnovem. Na prvi lokaciji (Vodnikova 155 v Šiški) bo v naslednjem letu zaživel pravi spa center s savnami in bazenom.

Spodaj va predstavljamo nekaj osnovnih programov iz ponudbe ŠUS Eurofitness, ki se med seboj razlikujemo v glavnem cilju, ki si ga je obiskovalec/ka začrtal. Obstaja pa tudi možnost popolnoma samostojnega programa.

Cilj: Lepo telo
(Poskrbite za svoj izgled in izoblikujte svoje telo.)
Body pump: toniziranje mišic in razvoj moči ob ritmih glasbe.
TNZ: klasična aerobika s poudarkom na krepitvi mišic trupa, nog in zadnjice.
Step: aerobne koreografije z uporabo stepa.
Fitnes: fitnes dvorana opremljena s trenažerji, kardio napravami, prostimi utežmi in ostalimi pripomočki.
Osebni trening: trening z osebnim trenerjem.

Cilj: Razvoj telesa in duha (Poglobite se vase, spoznajte svoje telo.)
Fit joga: relaksacijska aktivnost s prepletanjem klasičnih elementov joge z elementi splošne vadbe.
Postural pilates: razvoj gibljivosti in moči s poudarkom na manjših mišičnih skupinah.

Cilj: Zdravje in dobro počutje (Ohranjajte svoje zdravje, naj vam dobro počutje nariše nasmeh na obraz.)
Vital: prilagojena vadba, ki pozitivno vpliva na ohranjanje vseh glavnih gibalnih sposobnosti.
Osebni trening: trening z osebnim trenerjem z možnostjo različnih dejavnosti.

Cilj: Akcija (Bodite fit)
Cycling: kardio vadba na kolesih v dvorani.
Aerodance: različne koreografije ob poskočni glasbi.
Krožna vadba: vadba poteka po različnih postajah, namenjenih razvoju glavnih gibalnih sposobnosti.
Osebni trening: trening z osebnim trenerjem.
Fitnes : fitnes dvorana opremljena s trenažerji, kardio napravami, prostimi utežmi in ostalimi pripomočki.
Športne igre: ura namenjena različnim športnim igram.

Zmigajte se, pridite in si oglejte nov športni objekt na Vodnikovi 155 v Ljubljani.

Alja Knez


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply