Surferske želje iz Maroka

Novo leto drvi proti nam. Prijatelji iz Tribu surf kluba so si vzeli čas za pogled na leto 2009, če so ga kaj zabiksali, kej novega pogruntali, kje so začeli in kako končali.

"Leto 2009 se je začelo, kot se bo tudi končalo. Novoletnim žurom v surf hiši v Maroku. Najboljša stvar tega žura pa je sigurno jutranji session. Nobenega v vodi, majhni, konstanti, glassy, dolgi valčiči, ki so bli kot novorojenčki. Ti "mulci" so v letu rastli in divjali, tako da smo čez celo leto uživali. Naj-naj sessioni v Maroku! Konstantni močni swelli so butali na afriško obalo do konca kampa.

Poleg zmeraj dobre after Maroko žurke, rojstnega dneva Surf kluba Tribu s piknikom in paddle akcijo, je pa bil naj dogodek Surf kamp Portugalska! Poletja na Portugalskem si ne bi mogli boljše zamisliti. Valovi so nas stalno spremljali in naučili novopečene surferje in surferke surfanja na valovih. S kilometrino pa se je razvil tudi surferski duh, ki spremlja Tribu in vse tečajnike. Duhovno res še nismo bili tako polni, še posebaj ob koncu leta, ko so se nam je pridružila še Maroko 2010 ekipa: Kitajc, Damjan, Mojca in Saladin."

Razkrili so nam še par svojih načrtov za prihodnje leto:
"Še zmeraj se bomo držali adrenalinskih idej. Ena teh je 30% popust na tečajih surfanja na valovih v mesecu januarju 2010. Poleg surf kampa Portugalska, ki se bo odvijal poleti, pa pripravljamo še Tribunavtiko, surf žur, piknike, pa še kaj se bo najdlo."

Iz Maroka vam v novem letu 2010 želijo čim več odsurfanih valov. Naj bo vsak edinstven.

Novo leto drvi proti nam, Tribu surf klub si je vzel trenutek, da vidimo kakšno je bilo leto 2009, če smo ga kaj zabiksali, kej novega pogruntali, kje smo začeli in kako končali. Leto 2009 se je začelo, kot se bo tudi končalo: S surf žurom v surf hiši v Maroku. Najboljša stvar tega žura pa je sigurno jutranji session. Nobenega v vodi, majhni, konstanti, glassy, dolgi valčiči, ki so bli kot novorojenčki. Tej mulci so v letu rastli in divjali, tako da smo čez celo leto uživali. Naj-naj sessioni v Maroku! Konstantni močni sweli so butali na afriško obalo do konca kampa. Poleg zmeraj dobre after Maroko žurke, rojstnega dneva Surf kluba Tribu s piknikom in paddle akcijo, je pa bil naj dogodek Surf kamp Portugalska! Poletja na Portugalskem si ne bi mogli boljše zamisliti. Valovi so nas stalno spremljali in naučili novopečene surferje/surferke surfanja na valovih. S kilometrino pa se je razvil tudi surferski duh, ki spremlja Tribu in vse tečajnike. Duhovno res še nismo bili tako polni, še posebaj ob koncu leta, ko so se nam je pridružila še Maroko 2010 ekipa: Kitajc, Damjan, Mojca in Saladin. Razkrili so nam še par načrtov za prihodnje leto: "Še zmeraj se bomo držali adrenalinskih idej. Ena teh je 30% popust na tečajih surfanja na valovih v mesecu januarju 2010. Poleg surf kampa Portugalska, ki se bo odvijal poleti, pa pripravljamo še Tribunavtiko, surf žur, piknike, pa še kaj se bo najdlo." Iz Maroka vam v novem letu 2010 želijo čim več odsurfanih valov. Naj bo vsak edinstven.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply