Summer Get2gether with YVES LAROCK

Ob 21.uri, Laguna, Ljubljana

Po lanskem spektaklu z Bobom Sinclarom vas vabimo na OPEN AIR TEGA POLETJA V LJUBLJANI! Pozabite na temne klube in zatolhle dvorane, poleti se pleše pod zvezdami!
 
Še natanko deset dni nas loči do ponovitve in nadgradnje lanskega spektakla Born in 69 with Bob Sinclar, ki je v ljubljansko Laguno pritegnil ne le množico navijačev, ampak tudi obilje medijskih znancev. Tam so se zabavali TV-voditeljice Danica Lovenjak, Ota Roš in Erika Žnidaršič, oglaševalec Iztok Aberšek, pa postavna odbojkaša Gregor Lah in Aleš Zajc, uspešne manekenke Karin Škufca, Tjaša Küplen in Tina Gaber, košarkar Saša Dončič, modni oblikovalec Mitja Hojak in številni drugi. Tudi letos se bodo na enem od vrhuncev serije Get2gether v Laguni zabavali številni znani obrazi, z njimi pa lahko v VIP loži zaplešete tudi vi! Zabaval nas bo Bobov sodelavec s projekta Africanism, Yves Larock, ki nas je osvojil s hiti kot so "Rise Up" ("My dream is to fly, over the rainbow, so high!"), "Zookey (Lift You Leg Up)" in "Listen to the Voice Inside".

S serijo Get2gether pa je usodno povezan tudi izbor Miss bikini Slovenije 2010. Izbiranje smo začeli na najbolj vročem beach partyju minule zime s tandemom Fremasons in house divo Liso Millett  v InBoxu, v Laguni pa bomo razglasili končno zmagovalko izbora in njene spremljevalke.
 
 
BREZPLAČEN AFTER BO! ORGANIZIRAN PREVOZ TUDI!
Lanski spektakel Born in 69 with Bob Sinclar smo si zapomnili tudi po vrhunskem afterpartyju, ki ga je Bob popestril z nenapovedanim dveurnim setom house klasik. Program afterja, ki se začne ob 2h zjutraj, je tudi letos skrbno varovana skrivnost, bodo pa imeli vsi udeleženci zabave v Laguni brezplačen vstop na afterparty, organiziran pa bo tudi brezplačen prevoz z avtobusi do kluba InBox na Rudniku v Ljubljani.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
YVES LAROCK
(Africanism, Defected, Universal, Ministry)
 
warm up set by
SYLVAIN
(Preparty, Sharkastique Tunes, Futuristing Music)
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

AFTERPARTY @ InBox
Brezplačen vstop na afterparty za udeležence zabave v Laguni!
Brezplačen organiziran avtobusni prevoz iz Lagune v InBox!
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
Party @ Laguna: od 21.00 do 2.00
After @ InBox: od 2:00 do konca
 
VSTOPNINA

V predprodaji: 10€ / Na dan prireditve: 15€ / Beachin’ VIP: 30€
 
PREDPRODAJA
Collegium Mondial Travel + Eventim + Kompas + Big Bang + Petrol …
Spletna predprodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com
Po telefonu: CMT – 01 23 44 970 / 040 194 194 (pon – pet: 9h – 19h)
Po telefonu: Eventim – 01 420 50 00 (pon – sob: 8h – 18h)
 
BEACHIN’ VIP & REZERVACIJA MIZ
Pozor: število mest in miz v VIP loži je omejeno.
miha@collegium.si // +386 40 792 633

Po lanskem spektaklu z Bobom Sinclarom vas vabimo na OPEN AIR TEGA POLETJA V LJUBLJANI! Pozabite na temne klube in zatolhle dvorane, poleti se pleše pod zvezdami! Še natanko deset dni nas loči do ponovitve in nadgradnje lanskega spektakla Born in 69 with Bob Sinclar, ki je v ljubljansko Laguno pritegnil ne le množico navijačev, ampak tudi obilje medijskih znancev. S serijo Get2gether pa je usodno povezan tudi izbor Miss bikini Slovenije 2010. Izbiranje smo začeli na najbolj vročem beach partyju minule zime s tandemom Fremasons in house divo Liso Millett v InBoxu, v Laguni pa bomo razglasili končno zmagovalko izbora in njene spremljevalke.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply