Sting na turneji Symphonicity

Ob 20.uri, Arena Stožice, Ljubljana

V okviru turneje Symphonicity bo Sting nastopil tudi v Ljubljani 10. junija 2011 v Areni Stožice. Na turneji ga spremljata simfonični orkester in njegova skupina. Po razprodanih koncertih v Severni Ameriki, Evropi in Avstraliji bo v okviru turneje gostoval v Franciji, Nemčiji, Italiji in v Vzhodni Evropi.
 
Sting na turneji Symphonicity predstavlja svoje največje uspešnice preoblečene v simfonične aranžmaje. Črpajoč iz svoje raznolike in sloveče kariere s številnimi platinastimi ploščami, osupljivega seznama vrhunskih hitov in skoraj 100 milijonov prodanih plošč po celem svetu, so Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin in Nicola Tescari predelali Stingove najbolj opevane pesmi v orkestracije.
 
Izbor, ustvarjen posebej za to turnejo, vsebuje najljubše hite oboževalcev skupine The Police kot so “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” in “Every Breath You Take”, do uspešnic iz Stingove dolgoletne solo kariere, kot so  “Englishman in New York,” “Fragile,” “Russians,” “If I Ever Lose My Faith in You,” “Fields Of Gold” in “Desert Rose.”
 
Stinga na turneji spremljajo tudi različni vrhunski glasbeniki, med drugimi Dominic Miller (Stingov dolgoletni kitarist), Rhani Krija (Stingov dolgoletni vsestranski tolkalist), Jo Lawry (vokal) in Ira Coleman (bas).
 
Sting je kot solo izvajalec in kot član skupine The Police prejel 16 grammyjev, dve nagradi brits, eno golden globe nagrado, eno nagrado emmy, tri nominacije za oskarje, nagrado časopisa Billboard stoletja in nagrado za MusiCares osebnost leta 2004. Med drugimi je tudi član Rock and Roll Hall of Fame in Songwriters Hall of Fame.
 
Pod okriljem Deutsche Grammophon/Cherrytree Records je izšel tudi spremljevalni studijski album “Symphonicities”, ki je požel izjemne kritike številnih glasbenih poznavalcev. Album vsebuje najljubše uspešnice oboževalcev skupine The Police, kot so “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne” in “Next To You” ter hite iz časov Stingovega solističnega ustvarjanja, med drugimi “Englishman In New York,” “I Burn for You,” “Why Should I Cry for You” in “She’s Too Good For Me”.     
 
Za turnejo skrbi LIVE NATION pod produkcijsko taktirko RZO Entertainment, Inc. v sodelovanju z Universal Music Classical Management & Productions.
 
“Odlična izvedba.”
 – Bild Hamburg (Nemčija)
 
“Sting z orkestrom je rockerska magija.”

 – La Stampa (Italy)
 
“…popolno do potankosti … idealna predstava.”

– Komsomolskaya Pravda (Rusija)
 
“Lahko bi rekli, da je vsaka mala stvar, ki jo počne, magična.”

– Rzeczpospolita (Poljska)
 
“Odlična ocena v vseh pogledih.”

 – A-Listed (VB)
 


Cene vstopnic:

Rdeči ring: 48,50 eur
Zeleni ring: 53,50 eur
Parter 2: 53,50 eur
Parter 1: 63,50 eur
VIP Parter: 73,50 eur
Lože: 101,50 eur
100 vstopnic v prvih vrstah z darilom: 182,00 eur

Prodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com – Ekopool Celje, blagajna Križank,
Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA,
(K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli …

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com
Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Sting na turneji Symphonicity predstavlja svoje največje uspešnice preoblečene v simfonične aranžmaje. Črpajoč iz svoje raznolike in sloveče kariere s številnimi platinastimi ploščami, osupljivega seznama vrhunskih hitov in skoraj 100 milijonov prodanih plošč po celem svetu, so Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin in Nicola Tescari predelali Stingove najbolj opevane pesmi v orkestracije. Izbor, ustvarjen posebej za to turnejo, vsebuje najljubše hite oboževalcev skupine The Police kot so “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” in “Every Breath You Take”, do uspešnic iz Stingove dolgoletne solo kariere, kot so “Englishman in New York,” “Fragile,” “Russians,” “If I Ever Lose My Faith in You,” “Fields Of Gold” in “Desert Rose.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply