StellarBeat Music Festival

StellarBeat Music Festival se vrača s še večjim in bogatejšim programom. Tudi letos bo med 22. in 25 junijem zatresel jezero v Rogozi a tokrat na kar 3 dnevnem festivalu, na katerem se bo zvrstilo več kot 40 DJ-jev iz vsega sveta. Zvezde festivala so letos poiskali tudi čez lužo, v ZDA in Avstraliji, nekateri izmed njih pa bodo v Sloveniji nastopili prvič. Posebna novost letošnjega festivala je dodaten Undetected stage, ki se bo tresel v techno in drum & base tempu. Organizatorji bodo prve nastopajoče razkrili že nocoj, ko bodo v prodajo šle tudi vstopnice po znižani ceni, a le za prvih 24 ur.

Na glasbeno popotovanje se bodo letos obiskovalci podali 22. in se vrnili šele 25. junija, na akumulacijskem jezeru v Rogozi. Sam festival bo obiskovalcem ponudil kar 3 vroče festivalske noči, v katerih bodo priča neverjetnim nastopom več kot 40im glasbenikov. Glasbeni program se ne bo razširil samo v obsegu, ponudil bo še več globalnih zvezd iz različnih žanrov elektronske glasbe. Na novem Undetected odru se bodo zvrstili tudi techno in drum & bass DJ-ji iz širše regije. Organizatorji se letos pripravljajo na 6000 do 7000-glavo množico, zato bodo tudi razširili plažo, prostor za kampiranje, ponudbo hrane, dnevne aktivnosti na prizorišču in dodatno turistično ponudbo.

Učinki festivala se letos, poleg občine Hoče – Slivnica, širijo še na sosednje občine, saj bo v turistični ponudbi sodelovalo še več okoliških ponudnikov. Pozitiven učinek festivala je prepoznal tudi Zavod za Turizem Maribor, ki se je pridružil promociji festivala v tujini. Tržno vrednost projekta pa so občutili tudi velikani, kot so Radio Center, Mastercard in Heineken, ki so podprli festival kot glavni pokrovitelji. Regija lahko slovenskim in tujim turistom ponudi ogromno. Na festivalu jim bodo košček tega predstavili skozi bogat program, ki podpira lokalne ustvarjalce elektronske glasbe, čudovito lokacijo v naravi, turistično ponudbo, gostoljubnostjo in neprecenljivim doživetjem.

Glasbeni program z globalnimi zvezdami bodo organizatorji pričeli razkrivati že nocoj, ko bodo šle v prodajo tudi vstopnice, ki bodo prvih 24 ur na voljo po znižani ceni. Vstopnice bodo na voljo v predprodaji na spletni strani www.olaii.com, www.mladi.smo, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA in v baru Kaos v Mariboru.

 

Več informacij o festivalu lahko najdete na uradni spletni strani www.stellarbeat.si ali na Facebook strani @StellarBeatMusicFestival, spremljate jih lahko tudi prek Instagrama @stellarbeatmusicfestival.


Posted

in

,

by