Springfestival 2010

Ozračje se ogreva, saj je en najrazburljivejših evropskih elektro festivalov vedno bližje. Springfestival je pripravljen na spektakularen uvod v letošnjo festivalsko sezono z izjemnim line-upom. V našo bližino (Gradec) prihaja od 12. Do 15. maja.

Pred desetimi leti se je z rojstvom Springfestivala, kot največjega festivala za elektronsko glasbo in umetnost, v Avstriji začela nova era za glasbo in kulturo. Springfestival se je v zadnjih desetih letih prelevil iz majčkenega lokalnega festivala v globalno zbirališče za glasbenike iz raznih elektronskih žanrov in vse tiste, ki v tej glasbi uživamo.

Torej letos, v znamenju svoje desete obletnice, je Springfestival večji in boljši, kot kadarkoli poprej. Spisek nastopajočih se vztrajno povečuje, med drugim pa vsebuje velika imena, kot so Zoot Woman, The Japanese Popstars in Zombie Nation.

Celoten spisek nastopajočih:

Moderat live, Turboweekend live, DJ Hell, Chicks On Speed live, Erol Alkan, Michel Cleist, Yuksek DJ, The Japanese Popstars live, Punks Jump Up, Alex Gopher, Ebony Bones live, Pendulum DJ Set, MC Verse, Serial Killaz, Layo & Bushwacka, Theo Parrish, SALM live, Kruder & Dorfmeister, Makossa & Megablast, Earl Zinger, James Yuill live, Shy FX, autokratz live, NOZE live, Gasier live, Sofa Surfers live, Parov Stelar live, Zoot Woman live, Dominik Eulberg, Zombie Nation live, Karotte, Maetrik, Mowgl, Moritz Von Oswald Trio live, Tikiman, Pantha Du Prince live, Jahcoozi live, Malente, Erobique live, Ben Westbeech, Mathew Jonson, Benji B, Kode9, Acid Pauli, Hometrainer, Etepetete, Disco Of Doom, Drums Of Death live, Villa, Binder & Krieglstein live, Christian Prommers Drumlesson live, Format B, Daniel Steinberg, Matthias Kaden, Popof, Krazy Baldhead live, Breakbot live, Spiller, Rainer Trüby, Slagsmålsklubben live, Schlachthofbronx, Edu K, The Sexinvaders, Neonix, Joker, Dirt Crew, Demir & Seymen, Baby Monste, …

Festival se bo odvijal v Gradcu med 12. in 15. majem, kot idealno za perfektni spomladanski oddih.

Ozračje se ogreva, saj je en najrazburljivejših evropskih elektro festivalov vedno bližje. Springfestival je pripravljen na spektakularen uvod v letošnjo festivalsko sezono z izjemnim line-upom. V našo bližino (Gradec) prihaja od 12. Do 15. maja. Pred desetimi leti se je z rojstvom Springfestivala, kot največjega festivala za elektronsko glasbo in umetnost, v Avstriji začela nova era za glasbo in kulturo. Springfestival se je v zadnjih desetih letih prelevil iz majčkenega lokalnega festivala v globalno zbirališče za glasbenike iz raznih elektronskih žanrov in vse tiste, ki v tej glasbi uživamo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply