Športna pomlad 2008

Novinarska konferenca

Bližajo se dnevi, ko bo Maribor v znamenju Športne pomladi 2008. Omenjeni dogodek bo dal pomemben pečat, gre za vedno bolj prepoznavno in kvalitetno športno rekreativno zabavne prireditev. Festival športa in zabave »Športna pomlad 2008« bo letos najboljši doslej.

Podrobnosti o festivalu bomd predstavili na novinarski konferenci, ki bo v torek, 13. maja 2008 ob 11.uri v sejni sobi (1.nadstropje) Železničarskega športnega društva Maribor, Engelsova 6 v Mariboru (na Poljanah).

Festival športa in zabave »Športna pomlad« je rekrativno tekmovalna, zabavna in družabna prireditev, ki jo v Mariboru od leta 2005 uspešno organizira Železničarsko športno društvo Maribor ob pomoči mariborskih športnih društev ter prijazni pomoči mariborskih in slovenskih športnih organizacij in institucij. Večji del dogajanja je na igriščih in v dvoranah ter stadionih Športnega parka Tabor, pa tudi drugod po mestu. Prireditev je namenjena vsem in ponuja program za predšolske, šolske in srednješolske otroke ter za odrasle.

Bližajo se dnevi, ko bo Maribor v znamenju Športne pomladi 2008. Omenjeni dogodek bo dal pomemben pečat, gre za vedno bolj prepoznavno in kvalitetno športno rekreativno zabavne prireditev. Festival športa in zabave »Športna pomlad 2008« bo letos najboljši doslej


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply