Snowmico – Mitja Kodrič

Mičo, prvo se predstavi, kdo si in kaj (rad) počneš:
Sem Mitja Kodrič, prijatelji me kličejo Mičo, star sem 17 let, prihajam iz Frama in zelo rad bordam.

Zdej, ko je zima, kako pogosto si na snegu, kje si največkrat in kje bi bil najraje? Kakšni so razlogi za to?
Čez zimo sem na snegu 3 do 5 dni na teden, odvisno od vremena in šole. Največ sem na Voglu in Rogli. Najrajši sem na Voglu, zaradi super pošejpanih kikerjev in najboljšega povdra. Najraje bi bordal v Whistlerju v Kanadi.

Katera zima je bila vremensko za boardanje ugodna in katero zimo si se najbolj izživel oz. napredoval?

Zima 2007/2008 je bila ena izmed mojih najboljših, čeprav je bilo malo snega do nižin, ga je bilo toliko več v gorah, kjer sem preživel skoro celo zimo. To sezono sem tudi najbolj napredoval, sfural dosti novih trikov in pridobil nove izkušnje.

Na katerih snowboard eventih si vse bil in sodeloval, ter kakšni so bili tvoji dosežki?

Bil sem na kar nekaj eventih po Evropi, moj najboljši rezultat sem dosegel v Mariboru na Itak rail jamu in na Mavrovem v Makedoniji Fis slopestyle, na obeh tekmah sem bil drugi. Bil sem tudi peti na big airu Fis Evropa cup Kopaonik v Srbiji in osmi na TTR slope stylu defRaggn shreddn v St.Jakobu v Avstriji. Bil sem tudi na drugih tekmah v Sloveniji, Švici, Avstriji, Italiji, Srbiji in Makedoniji vendar na teh tekmah nisem najboljse fural.

In kaj počneš poleti?
Poleti preživim dosti časa na ledeniku Dachstein v Avstriji, občasno skejtam in bajkam. Nekaj časa tudi preživim na morju.

Pozdravi in zahvale:
Zahvalil bi se sponzorjem Rome snowboards, Smith, Rope, Knitty in Five-o . Hvala tudi Tadeju Valentanu in Reneju Strgarju, da
sta mi pomagala dobit sponzorje ter Petru Perunoviču za slike. Pozdravil bi družino, Majo, ptujsko ekipo, Five-o team in vse s
katerimi furamo.

Pš1

Sem Mitja Kodrič, prijatelji me kličejo Mičo, star sem 17 let, prihajam iz Frama in zelo rad bordam.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply