Skupina Puppetz na MTV

Puppetz, ki na sceni ustvarjajo že devet let, so se pred kratkim lotili tudi snemanja druge plošče. Prvenec z naslovom "Forte Balade" so izdali leta 2008, novo ploščo pa že napovedujejo s singli kot sta Dance, Dance in Gledališče Sanj.

Tudi tokrat so se odločili za sodelovanje s producentom Tomažem Marasom, s katerim odkrivajo, kot so zapisali sami "val raziskovanja in eksperimentiranja z različnimi pristopi, mračnost pa se tokrat umika bolj svetlim in spevnim tonom, ki jih dopolnjujejo zanimive teme na kitarah, ki tokrat posegajo po popolnoma drugačnem pristopu."

MTV ekipa se je s skupino Puppetz dobila v centru urbanih športov, Urban Roof v Ljubljani, kjer so med drugim izbrali tudi videospot, ki je zaznamoval njihovo otroštvo.  Ne zamudite oddaje MTV Express, ki se bo zgodila v sredo, 23. marca, ob 20:00, ko bodo Puppetz akustično in ekspresno "odžgali" tri uspešnice! Za dinamično dogajanje na snemanju oddaj se MTV zahvaljuje centru urbanih športov – Urban Roof.

Puppetz, ki na sceni ustvarjajo že devet let, so se pred kratkim lotili tudi snemanja druge plošče. Prvenec z naslovom “Forte Balade” so izdali leta 2008, novo ploščo pa že napovedujejo s singli kot sta Dance, Dance in Gledališče Sanj. MTV ekipa se je s skupino Puppetz dobila v centru urbanih športov, Urban Roof v Ljubljani, kjer so med drugim izbrali tudi videospot, ki je zaznamoval njihovo otroštvo. Ne zamudite oddaje MTV Express, ki se bo zgodila v sredo, 23. marca, ob 20:00, ko bodo Puppetz akustično in ekspresno “odžgali” tri uspešnice! Za dinamično dogajanje na snemanju oddaj se MTV zahvaljuje centru urbanih športov – Urban Roof.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply