Šiškaton: “War and alone”

Ob 21.00, Kino Šiška, Ljubljana

“War and alone". Ritmično in čustveno razlomljene pesmi in vokalna senzibilnost, ki jo zlahka primerjamo z velikimi ustvarjalkami jazza in še zlasti z divami undergrounda in alternativne glasbe, kakor so Kate Bush, Tori Amos, P.J. Harvey in Laurie Anderson.

Izvirno glasbo, ki da le malo na žanrske delitve in je zgolj formalno oznacena kot “indie rock”, prepoznamo v najnovejšem projektu DeseirDeeler (biografija DeseirDeeler) “War and Alone”. Sama avtorica ga je glasbeno in poetsko opisala kot “spomenik tisti vrsti samosti, ki je nihče ni izbral sam, a so se številni nanjo navadili”.

Cena vstopnice:

6 EUR predprodaja
4,80 EUR dijaki, študentje, upokojenci
10 EUR na dan koncerta

Dijaki, študentje, upokojenci imate možnost uveljavljanja 20 % popusta na eno vstopnico, kupljeno v predprodaji in samo na blagajni Kino Šiška. Število vstopnic s popustom je omejeno!

"Ritmično in čustveno razlomljene pesmi in vokalna senzibilnost, ki jo zlahka primerjamo z velikimi ustvarjalkami jazza in še zlasti z divami undergrounda in alternativne glasbe, kakor so Kate Bush, Tori Amos, P.J. Harvey in Laurie Anderson." Izvirno glasbo, ki da le malo na žanrske delitve in je zgolj formalno oznacena kot “indie rock”, prepoznamo v najnovejšem projektu DeseirDeeler (biografija DeseirDeeler) “War and Alone”. Sama avtorica ga je glasbeno in poetsko opisala kot “spomenik tisti vrsti samosti, ki je nihče ni izbral sam, a so se številni nanjo navadili”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply