Si že bil v Španiji?

Si že bil v Španiji? Ja? Ne? Kakorkoli že … Redni obiskovalci Inboxa in tisti, ki bodo to šle postali imajo izvrstno priložnost, da se v Španijo popeljejo z Inboxom. Imajo kombi, imajo šoferja, imajo didžeja in imajo kamermana ter plačane stroške potovanja. Potrebujejo le še pet divjih žurerjev in žurerk, ki si bodo upali med prvomajskimi počitnicami pobegniti na drug konec Evrope in namočiti rit v špansko morje. Med vsemi prijavljenimi tekmovalci bodo 17. aprila na žuru v klubu InBox izbrali pustolovce, ki se bodo odpravili na nori pohod v Španijo.

PRIDI PO SVOJO NAGRADO
na finale velike nagradne igre

EVIVA ESPAÑA!!!
z ekipo Play with Me, vročimi plesalkami in koncertom skupine KARMA

vstopnina le 8 €

Boš izbran za nori road trip in celotedensko žuranje po Španiji?
Boš dobil priložnost, da se do vozniškega izpita pripelješ z BMW-jem?
Boš prav ti osvojil VIP tretma na DiscoNautici za 2 osebi?

1. registriraj se na: www.inbox-club.si
2. pridi ta petek v InBox in prevzemi nagrado.

Ola!

Ostalo je le še nekaj dni do zaključka velike InBoxove nagradne igre Eviva España. Za vroče nagrade se lahko potegujete vsi, ki se boste registrirali na www.inbox-club.si in jih v petek 17. aprila, če boste izžrebani, osebno prevzeli v InBoxu.

Ob vhodu v klub bomo namestili dve škatli, eno za fante in eno za punce, zraven bo tudi naša hostesa, ki vam bo pomagala izpolniti in vreči kupon v pravo škatlo. Ob 23h bomo najprej izžrebali dve punci in dva fanta, ki se bosta udeležila Inboxovega norega road tripa v Španijo, zraven pa dodali še nekoga, ki nas je prepričal z argumentom, zakaj ga ne smemo pustiti doma. Potem bomo vse kupone zmešali in podelili še ostale nagrade. Žrebanje se začne ob 23h – žrebamo dokler ne podelimo vseh nagrad. Žrebanju sledi koncert skupine Karma in party z ekipo Play With Me.

Se vidimo ta petek v InBoxu!

Ja? Ne? Kakorkoli že … Redni obiskovalci Inboxa in tisti, ki bodo to šle postali imajo izvrstno priložnost, da se v Španijo popeljejo z Inboxom. Imajo kombi, imajo šoferja, imajo didžeja in imajo kamermana ter plačane stroške potovanja. Potrebujejo le še pet divjih žurerjev in žurerk, ki si bodo upali med prvomajskimi počitnicami pobegniti na drug konec Evrope in namočiti rit v špansko morje. Med vsemi prijavljenimi tekmovalci bodo 17. aprila na žuru v klubu InBox izbrali pustolovce, ki se bodo odpravili na nori pohod v Španijo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply