Shyam imajo novi single “Mene ni”.

Skoraj 12 let po nastanku zasedbe Shyam je luč sveta zagledal album z naslovom Skriti sij ljudi. Po singlih Gumijasto srce in Color Deluxe, ki sta napovedala vrnitev te brežiške zasedbe na slovensko glasbeno prizorišče, zdaj prihaja nova skladba.  Shyam pravijo, da so prisluhnili namigom in željam prijateljev in se odločili, da kot single tokrat objavijo pesem ‘Mene ni’.

Tako kot ostale z albume je, izpod peresa Shyam in njihovega pevca ter večinskega avtorja Miloša Radosavljeviča, nastajala v zadnjih štirih letih. Prvotno verzijo sta med ustvarjanjem kitarskih aranžmajev posnela Matic in Miloš kar v prostoru za vaje in ta posnetek je kasneje pristal na plošči. V novi različici pesmi pa so dodatno predelali aranžma ter pesmi dodali novo dimenzijo.

K sodelovanju so povabili Evo Breznikar, ki je odpela spremljevalne vokale. Kot producent se pod izdelek ponovno podpisuje Peter Penko. Pesem govori o iskanju sreče v začaranem krogu brez konca in je prva balada, ki jo skupina predstavlja kot uradni single.

Shyam že ustvarjajo nove pesmi in se pripravljajo na nove nastope. Pot jih bo med drugim ponesla tudi v tujino.

Skoraj 12 let po nastanku zasedbe Shyam je luč sveta zagledal album z naslovom Skriti sij ljudi. Po singlih Gumijasto srce in Color Deluxe, ki sta napovedala vrnitev te brežiške zasedbe na slovensko glasbeno prizorišče, zdaj prihaja nova skladba. Shyam pravijo, da so prisluhnili namigom in željam prijateljev in se odločili, da kot single tokrat objavijo pesem ‘Mene ni’. Tako kot ostale z albume je, izpod peresa Shyam in njihovega pevca ter večinskega avtorja Miloša Radosavljeviča, nastajala v zadnjih štirih letih. Prvotno verzijo sta med ustvarjanjem kitarskih aranžmajev posnela Matic in Miloš kar v prostoru za vaje in ta posnetek je kasneje pristal na plošči. V novi različici pesmi pa so dodatno predelali aranžma ter pesmi dodali novo dimenzijo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply