Šesti Žur z razlogom bo tudi v primeru slabega vremena.

To soboto 29. avgusta bo Si.mobil v ljubljanskem parku Tivoli, na zelenici za bazenom, ponovno gostil mega zabavo z DJ Umekom. Organizator obljublja vrhunsko zabavo tudi v primeru slabega vremena.

Žur z razlogom je že tradicionalni zaključek šolskih počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom in bo tudi letos namenjen spodbujanju SMS donatorstva in socialnega čuta pri mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam. Prejemnik donacij bo ponovno Društvo Beli obroč, ki bo s prejetimi sredstvi uredil prijazne sobe, namenjene mladim žrtvam kaznivih dejanj.

Umek in Si.mobil sta se že šesto leto združila pri projektu Žur z razlogom in bosta ponovno spodbudila mlade k dobrodelnosti in skušala dokazati dokazala, da se tudi s simbolično donacijo enega evra da veliko narediti. Izkupiček Žura z razlogom bo tudi letos namenjen Društvu Beli obroč, ki pomaga mladim žrtvam kaznivih dejanj. Žur z razlogom je do sedaj obiskalo že več kot 80.000 mladih in prispevali so več kot 50.000 evrov v dobrodelne namene.

To soboto 29. avgusta bo Si.mobil v ljubljanskem parku Tivoli, na zelenici za bazenom, ponovno gostil mega zabavo z DJ Umekom. Organizator obljublja vrhunsko zabavo tudi v primeru slabega vremena. Žur z razlogom je že tradicionalni zaključek šolskih počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom in bo tudi letos namenjen spodbujanju SMS donatorstva in socialnega čuta pri mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam. Prejemnik donacij bo ponovno Društvo Beli obroč, ki bo s prejetimi sredstvi uredil prijazne sobe, namenjene mladim žrtvam kaznivih dejanj. Umek in Si.mobil sta se že šesto leto združila pri projektu Žur z razlogom in bosta ponovno spodbudila mlade k dobrodelnosti in skušala dokazati dokazala, da se tudi s simbolično donacijo enega evra da veliko narediti. Izkupiček Žura z razlogom bo tudi letos namenjen Društvu Beli obroč, ki pomaga mladim žrtvam kaznivih dejanj. Žur z razlogom je do sedaj obiskalo že več kot 80.000 mladih in prispevali so več kot 50.000 evrov v dobrodelne namene.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply