Seasplash festival 2010

Pula, Hrvaška

V sosednji Puli se danes začne že osmi Seasplash festival, ki vsako leto predstavi najboljše izvajalce iz regije in vsega sveta. Seasplash je pred leti začel kot Seasplash Reggae festival, a je skozi leta opustil pridevnik reggae, saj je na festivalu poleg reggae izvajalcev prisotnih vse več žanrov, ki dajejo temu festivalu prav posebno noto, bistvo festivala pa je popolna sproščenost v kar se da lepem okolju, ki ga ponujajo lokacije mesta Pule.

Tudi letos bo na kar petih festivalskih odrih zastopan širok nabor glasbe od roots reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, jungle, d’n’b, hip-hop, dubstep, trance, electro…

LUTAN FYAH (JAM) & HIGH GRADE BAND (H)
IRATION STEPPAS (UK)
HIGH TONE (F)
CHANNEL ONE SOUND SYSTEM (UK)
SMITH & MIGHTY feat. MC Joe Peng (UK)
ELVIS JACKSON (Slo)
GENTLEMAN’S DUB CLUB (UK)
RSD (UK)
WEEDING DUB (F)
EXODUS (UK)
ST!llness (Hr)
KANDZIJA (Hr)
POSTOLAR TRIPPER (Hr)
LAS BALKANIERAS (BiH/Hr/Rus/D)
DJ TWELVE (F)
LED PIPERZ (F)
DIGITRON SOUND SYSTEM (Hr)
UPLIFTMENT INTL (D)
BAMWISE (Hr)
BEETAN TONE (Hr)

Na festivalski lokaciji bo urejeno brezplačno kampiranje za vse obiskovalce, poskrbljeno pa je tudi za hrano in pijačo, celotna ponudba pa je v primerjavi s cenami slovenskih festivalov občutno cenejša.

Cene vstopnic:

festivalska vstopnica 40 EUR
enodnevna vstopnica 16 EUR

V sosednji Puli se danes začne že osmi Seasplash festival, ki vsako leto predstavi najboljše izvajalce iz regije in vsega sveta. Seasplash je pred leti začel kot Seasplash Reggae festival, a je skozi leta opustil pridevnik reggae, saj je na festivalu poleg reggae izvajalcev prisotnih vse več žanrov, ki dajejo temu festivalu prav posebno noto, bistvo festivala pa je popolna sproščenost v kar se da lepem okolju, ki ga ponujajo lokacije mesta Pule. Tudi letos bo na kar petih festivalskih odrih zastopan širok nabor glasbe od roots reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, jungle, d’n’b, hip-hop, dubstep, trance, electro…, med potrjenimi pa najdemo naslednje zasedbe: LUTAN FYAH (JAM) & HIGH GRADE BAND (H) IRATION STEPPAS (UK) HIGH TONE (F) CHANNEL ONE SOUND SYSTEM (UK) SMITH & MIGHTY feat. MC Joe Peng (UK) ELVIS JACKSON (Slo) GENTLEMAN’S DUB CLUB (UK) RSD (UK) WEEDING DUB (F) EXODUS (UK) ST!llness (Hr) KANDZIJA (Hr) POSTOLAR TRIPPER (Hr) LAS BALKANIERAS (BiH/Hr/Rus/D) DJ TWELVE (F) LED PIPERZ (F) DIGITRON SOUND SYSTEM (Hr) UPLIFTMENT INTL (D) BAMWISE (Hr) BEETAN TONE (Hr) Na festivalski lokaciji bo urejeno brezplačno kampiranje za vse obiskovalce, poskrbljeno pa je tudi za hrano in pijačo, celotna ponudba pa je v primerjavi s cenami slovenskih festivalov občutno cenejša. Cene vstopnic: online www.ticketpro.hr: do 22.7. stane festivalska vstopnica v predprodaji 35,00 eur enodnevna (čet-pet-sob) 13,00 eur na dan festivala bo cena festivalske vstopnice 40 EUR, enodnevna pa 16 EUR. Vstopnico za Seasplash festival si lahko poleg internetne prodaje zagotovite tudi na letnem vrtu Gala hale, ki je odprt vsak dan od 21h do 00.00, razen nedelje. Za več informacij o samem festivalu in letošnjih nastopajočih obiščite uradno stran festivala: www.seasplash.net Seasplash festival Monumenti, Pula, Hrvaška 22.-25.07.2010. Se vidimo v Puli!!!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply