Schengenfest In The City prestavljen za nedoločen čas.

Organizator koncertnega dogodka Schengenfest in the City KUD Bela krajina, ki bi moral biti danes, 3. 12. 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani obvešča, da je zaradi vremenskih razmer primoran prestaviti dogodek za nedoločen čas.
 
Vse kupce vstopnic tudi obveščajo, da lahko denar za kupljene vstopnice vrnejo in prevzamejo denar na prodajnih mestih, kjer so jih kupili. Lahko pa jih obdržijo in bodo veljale za novi datum koncerta, oziroma po želji tudi za poletni Schengenfest 2011, ki bo konec julija v Vinici v Beli krajini.
 
Organizator dogodka se za nastalo situacijo opravičuje in prosi za razumevanje.

Organizator koncertnega dogodka Schengenfest in the City KUD Bela krajina, ki bi moral biti danes, 3. 12. 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani obvešča, da je zaradi vremenskih razmer primoran prestaviti dogodek za nedoločen čas. Vse kupce vstopnic tudi obveščajo, da lahko denar za kupljene vstopnice vrnejo in prevzamejo denar na prodajnih mestih, kjer so jih kupili. Lahko pa jih obdržijo in bodo veljale za novi datum koncerta, oziroma po želji tudi za poletni Schengenfest 2011, ki bo konec julija v Vinici v Beli krajini.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply